Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Parlor Stove Installeer

Parlor kachels ontstaan ​​in de tochtige en niet-geïsoleerde woningen van het verleden , waar de bewoners waren constant proberen om hun huizen in de winter warm te houden . Met centrale verwarming van vandaag en effectieve isolatie , salon kachels zijn niet meer nodig, maar veel mensen gebruiken ze voor het creëren van een gastvrije ambiance of voor het overwinnen van tocht en koude rillingen . Hoewel salon kachels zijn meestal klein , ze zijn net zo goed een brand als een groot fornuis als ze niet goed installed.Things je nodig hebt
Haard materialen en Zwarte kachelpijp
Geïsoleerde zilver schoorsteen
Stones
Brick
Toon meer instructies
1

de haard waar de kachel gaat door de afwerking met onbrandbare materialen voorbereiden . Platte steen zoals leisteen , keramische tegels of een onbrandbaar vervaardigd bord geschikt . Raadpleeg de handleiding voor uw specifieke kachel vereiste vrije ruimte van de muren en brandbare oppervlakken. Als uw kachel gaat ver weg van muren , hoeft u niet om de muren aan het oppervlak onder de kachel overeenkomen af te maken, maar het ziet er leuk uit .

Plaats Pagina 2 van de kachel in positie op top van de haard nadat u alle materialen metselwerk in de haard voldoende tijd om goed droog gegeven .

Bevestig 3 de salon kachel op een bestaande schoorsteen als je er een in de locatie waar u zetten de kachel . De zwarte pijp die naar voren komt uit de kachel is eenvoudig aan te sluiten op een geïnstalleerde metalen schoorsteen die gaat door het dak of muur. Als je een baksteen of natuursteen schouw of een open haard die niet wordt gebruikt , bevestigt u de kachelpijp op een van deze door gebruik te maken van de juiste adapters tussen de twee elementen .
4

Installeer een baksteen, natuursteen of metalen schoorsteen indien nodig. Metalen schoorstenen zijn de gemakkelijkste en snelste van deze opties te installeren . Ze lopen recht omhoog door vloeren en het dak , of ze kunnen door een muur worden gezet en ren de buitenkant van het huis .

Mijn AC Damper deuren zijn Stuck

Verwarming en koeling systemen zijn gebaseerd op een netwerk van leidingen en openingen om geconditioneerde lucht te leveren aan een huis leefruimte. Airconditioning , of AC demper deuren opereren binnen het netwerk van een systeem en helpen om de luchtstroom te regelen door het hele huis . Damper deuren zijn er in verschillende soorten , die verschillende werkwijzen te gebruiken. Wanneer een domp

Meer dan ooit