Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Verwarming en koeling Reparatie >> Content

Wat is de oorzaak een Furnace Heater een House Trillen

? Furnace verwarmers kunnen veel lawaai maken . Ze zijn verbonden met leidingen die leidt tot bijna elke kamer in uw huis , zodat eventuele geluiden die ze produceren zijn vaak versterkt . Trilling geeft echter aan niet alleen lawaai, maar ook een soort van beweging die zinspeelt op een ernstiger probleem met het systeem . Inspecteer diverse onderdelen om te bepalen wat kan worden waardoor de trillingen en hoe u het kunt oplossen . Luchtkanalen

De luchtkanalen zelf verantwoordelijk kunnen zijn voor het lawaai en beweging u merkt zijn. Luchtkanalen die los is gekomen van zijn bracketing of is niet goed gemonteerd in ventilatieopeningen in de muren of vloeren kunnen trillingen maken . De oven blaast de lucht in de leidingen, het kanaal buis trilt in reactie en de losse fittingen versterken het effect , het reproduceren van het schudden van het hele huis .
Furnace Montage

Furnace montage verwijst naar hoe de oven en de onderdelen aan elkaar zijn bevestigd . Het antwoord is een aantal verschillende bout systemen . Wanneer een set van bouten begint los te komen , het begint te trillen als de oven werkt. Als uw oven ligt tegen een muur , kan deze trilling worden uitgevoerd in uw hele huis . Als u het onderdeel dat schudt kunt vinden , moet u in staat om de bouten aan te draaien en het probleem oplossen .
Fan

Als leidingwerk is niet het creëren van het probleem is, kan het de ventilator zelf , die zich kan schudden los en beginnen met draaien met een enigszins scheve hoek , het creëren van trillingen . De ventilator motor kan beginnen harder draaien als het ouder wordt , uiteindelijk het creëren van trillingen met hetzelfde effect . Omdat de ventilator systeem is zo nauw verbonden met het kanaal , zult u merken fan problemen meer dan andere geluiden uw oven maakt .
Klompen en druk Issues


wat brandstof - gebaseerde ovens zoals olie en gas systemen , kan het probleem een klomp of - druk gerelateerde kwestie in de brandstofleidingen zijn. Gas of olie mag niet in staat zijn om het goed te maken naar de branders . De branders zelf kan defect of verstopt zijn en beginnen sidderend als ze proberen om goed te werken . Deze oorzaak van de trillingen is een van de meest ernstige , want het is een teken van mogelijke verbranding problemen en brandgevaar .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1002072993.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.