Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Verwarming en koeling Reparatie >> Content

Hoe te Furnace Filters effectiever te maken

effectiviteit Filter is om twee redenen belangrijk . Ten eerste, en waarschijnlijk meest belangrijke , zeer effectieve filters val meer van de deeltjes in de lucht , waardoor u en uw familie van hen ademen inch Deze filters kunnen ook u geld besparen omdat inefficiënte filters uw oven harder werken dan nodig kan maken , het eten van energie en het besturen van uw stookkosten door de roof.Things je nodig hebt
High - efficiency filters
Plantaardige olie of meubelwas
Toon meer instructies
1 < p > Reinig uw oven filters regelmatig , of regelmatig veranderen ze als je wegwerp filters te gebruiken. In de meeste huishoudens mag oven filters worden gereinigd of vervangen om de drie maanden , of bij het begin van elk nieuw seizoen . Kopen van 2

Schakel naar de hoogste efficiëntie filters die uw oven kunt gebruiken . Het rendement van een oven filter wordt gemeten door zijn MERV rating, wat staat voor Minimum Efficiency Reporting Waarde . Filters met een score van 10 of meer als het meest effectief . Overweeg high - efficiency geplooide filters, die een elektrostatische lading te gebruiken om kleine deeltjes op te vangen , zoals stof , schimmels en pollen .

Handhaaf
3 uw oven en laat het regelmatig door een getrainde HVAC-professional om het te blijven draaien op maximale efficiëntie . Laat uw verwarming leidingen regelmatig schoongemaakt ook. Vuil en stof hoopt zich op in leidingen in de tijd en kunnen filters veroorzaken sneller verstopt raken .
4

Spray uw filter met een dun laagje plantaardige olie of meubelwas te vangen deeltjes helpen uit in de lucht .
5

Overweeg een elektronische luchtfilter . Ze kunnen in uw leidingen net als mechanische filters worden geïnstalleerd , en gebruik een elektrisch veld te vangen geladen deeltjes als ze door .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1002072856.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.