Huis Tuin

Huis Tuin

De minimale waterstand in de Boiler Kijkglas

Ketels moeten de juiste hoeveelheid water te kunnen werken . Indien de minimale hoeveelheid water niet wordt weergegeven in het kijkglas op het apparaat , gaat u niet om de warmte die u verwacht van de ketel halen . Naast het waterpeil , moet u andere niveaus in de ketel te houden . Water Level

Het juiste waterpeil in een boiler kijkglas moet blijken dat de tank minstens half vol , maar niet meer dan driekwart vol . Op sommige ketels , moet u de afvoer klep te openen op de ketel om de twee weken , zodat het sediment op de bodem van het waterreservoir eruit lopen . Indien het bezinksel in de tank , kan het kijkglas je laten zien dat het waterniveau op het juiste niveau , maar de werkelijke hoeveelheid water kan lager zijn als het sediment is diep op de bodem van de tank.

Zelfs als je een ketel met een automatische water feeder , moet u nog steeds het waterniveau in het kijkglas controleren, omdat de feeder het juiste waterpeil in de ketel niet kan handhaven .
Soort water

Het type water je in een warm water boiler gebruiken is opgegeven in de meeste ketel handleidingen. Het water moet een pH van 7,0-8,5 delen per miljoen ( ppm ) te hebben. De hoeveelheid chloor in het water niet meer dan 200 ppm . In het algemeen , leidingwater heeft minder dan 5 ppm . U kunt de ketel niet vullen met water dat door middel van een waterontharder loopt . Water dat door de waterontharder loopt kan het inwendige van de ketel en leidingen corroderen veroorzaken .
Water Pressure

De waterdruk in een warm water boiler moet lezen tussen 12 tot 20 pond per vierkante inch ( psi ) . Stoomketels moet een druk lezing van 1-2 psi hebben en mag nooit afgelopen 4 psi .
Watertemperatuur

Zowel de stoomketel en warm water ketels temperatuur meters zodat u de temperatuur van het water te kijken. De temperatuur van het water mag niet meer dan 200 graden Fahrenheit , maar het ideale bereik ligt tussen 140 en 180 graden Fahrenheit .

Hoe werkt een vlamboogoven werk

? Een elektrische ovens is een hoge - temperatuur oven die high - voltage elektrische bogen gebruikt om staal te maken . Vlamboogovens zijn een kenmerk van de zogenaamde minimills dat ijzer -en staalschroot recyclen tot nieuw staal producten. De elektro-oven werd uitgevonden in Frankrijk in 1907 en in de Verenigde Staten kort daarna aangenomen . Vanaf 2010 , werd ongeveer de helft van het staal, g

Meer dan ooit