Huis Tuin

Huis Tuin

Zijn luchtvoorverwarmers Warmtewisselaars

? Warmtewisselaars spelen een cruciale rol in vele soorten verwarmingssystemen. Of geforceerde lucht verwarming , olie verbrand of heet water systeem , warmtewisselaar verwijderen koude lucht van een systeem en te vervangen door de warme lucht die door een brander eenheid . Luchtvoorverwarmers spelen een indirecte rol in de warmte - uitwisseling. Warmtewisselaars

warmtewisselaar functioneert als een van de componenten in een oven verwarmingssysteem . Met geforceerde lucht verwarming , verschijnt de warmtewisselaar als een metalen compartiment die zit over de top van de branders . Een huis terugkeer - luchtkanaal stuurt koele lucht naar de oven unit . De buitenmuren van een warmtewisselaar te zetten dit koele lucht in warme lucht . Zoals brander verbrandingsprocessen genereren ook giftige gassen en bijproducten, de wisselaar stuurt ongewenste gassen omhoog door een aangesloten schoorsteenkanaal en in de buitenlucht .
Air Pre - Kachels

luchtvoorverwarmers worden algemeen aangetroffen op grote schaal water ketels , hoewel voortdurende technologische ontwikkelingen te kijken naar de lucht pre kachels aan kleinschaliger systemen . Deze apparaten hechten aan de rookgassen gedeelte van een verwarmingssysteem . Een luchtvoorverwarmer verschijnt als een cilinder - of rotor - apparaat met elementen , of warmte - overdracht oppervlakken die absorberen en warmte -overdracht . Zoals verbrandingsgassen uit de warmtewisselaar omhoog bewegen , een luchtvoorverwarmer absorbeert de warmte in deze gassen voordat ze naar de schoorsteen . Een luchtvoorverwarmer apparaat maakt gebruik van verschillende sectoren binnen de rotor te laten gassen doorheen kan stromen.
Heat Transfer Cycles

warmteoverdracht cycli binnen een luchtvoorverwarmer werk absorberen en om te buigen verspilde warmte van uitlaatgassen door de warmtewisselaar afgevoerd . In feite , luchtvoorverwarmers aanvulling op de warmte - genererende activiteiten uitgevoerd door een warmtewisselaar uitgevoerd . De warmte geabsorbeerd door het apparaat wordt gericht in een huis of warmte kanalensysteem gebouw. Luchtvoorverwarmers ook een afdichting systeem ontworpen om de lucht lekkage te voorkomen . Omdat warmte en gassen passeren behuizing een luchtvoorverwarmer 's , de afdichting voorkomt lekkage aan beide zijden van de rotor -eenheid .
Effecten

Het gebruik van een luchtvoorverwarmer binnen een verwarmings- systeem helpt om een systeem warmte en energie-efficiëntie te verhogen . Volgens de Natural Gas Boiler brander Consortium , luchtvoorverwarmers verhogen het rendement van verwarmingsketels met 1 procent voor elke 40 graden van warmte . Verbeteringen in energie-efficiëntie voortvloeien uit de toename van de warmte in het huis of gebouw . Verhoogde warmteafgifte vermindert de duur van een ketel toestel moet werken om de temperatuur te verhogen tot het gewenste niveau.

Hoe te Zolder Temperaturen schatting voor Seasonal Ventilatie

Een huis zolder een bron van zowel verwarming en koeling problemen kunnen zijn, afhankelijk van hoe de zolder is geïsoleerd en of huiseigenaren gebruik maken van de ruimte verstandig om te helpen het huis van de verwarming te behouden en koelsystemen . Bovendien , schimmel en vocht voer de zolder als de ventilatie slecht is. Een factor is de zolder temperaturen op verschillende tijdstippen van het

Meer dan ooit