Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Verwarming en koeling Reparatie >> Content

Kan een Kolen Furnace & Propaan Furnace ontlucht worden in dezelfde Chimney

? Volgens de National Fire Protection Association , een solid- verbrandingsapparaat , zoals een steenkool oven , mag nooit delen een schoorsteenkanaal met een ander apparaat , zoals een propaan oven . Een steenkool oven heeft zijn eigen schoorsteen. Ontluchting beide apparaten in dezelfde schoorsteenkanaal kan gevaarlijk zijn . Problemen

Propaan uitlaat bevat onverbrand methaan dat kan ontbranden als het een vonk tegenkomt . Als een kolen- oven wordt afgeblazen in dezelfde schoorsteen als een propaan oven , kon het methaan uit de propaan uitlaat exploderen wanneer het voldoet aan een vonk die door de kolen oven . De enige manier om beide ovens vent in dezelfde schoorsteen is om afzonderlijke roestvrij stalen schoorsteen liners , een voor elke oven.
Propaan luchtsleuven

De uitlaat te installeren vanaf een propaan oven heeft een lagere temperatuur dan een kool oven uitlaat , dus met klei beklede schoorstenen kan niet worden gebruikt tenzij ze een geïsoleerde voering materiaal is geïnstalleerd . Hoewel gasovens niet zichtbaar roet , ze storten zure stoffen in de schoorsteen die uiteindelijk corrosie veroorzaken. Een gecertificeerde schoorsteenveger moet een propaan oven schoorsteen inspecteren elk jaar en reinig deze indien nodig.
Kolen luchtsleuven

Kolen ovens kan worden aangesloten op de schoorsteen metselwerk als zolang de schoorsteen is gevoerd . Ze kunnen ook worden afgevoerd naar HT Type geen brandstof fabrieksschoorstenen speciaal voor luchtdichte kachels . Zorg dat alle leidingen die je gebruikt kan worden gebruikt met een kolen oven . De verbranding van steenkool ovens bevatten zwavelverbindingen die de schoorsteen kan aantasten , zodat uw schoorsteen moet door een erkende schoorsteenveger jaarlijks worden geïnspecteerd en gereinigd indien nodig.
Shared Schoorstenen

een rookkanaal is een afgesloten weg voor het ontluchten van de gassen en deeltjes die vrijkomen bij de verbranding . Het kan worden gemaakt van metaal rookkanaal of klei rookkanaal tegels. Single schoorstenen kan meer dan een rookkanaal bevatten , zolang er genoeg afstand en kit ertussen . Echter, wanneer twee ovens delen een enkele schoorsteen , is er een verhoogd risico op brand of koolmonoxidevergiftiging tenzij elke oven heeft een speciale schoorsteen met een rookkanaal divider . Sommige jurisdicties staan ​​ovens om een rookkanaal te delen . Neem contact op met uw lokale bouwinspecteur om te zien of gedeelde rookkanalen zijn toegestaan ​​in uw gemeente voordat u er een installeren .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1002072690.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.