Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Beckett Oliebrander Problemen

A Becket oliebrander wordt gebruikt als warmtebron voor een aantal huishoudelijke apparaten , met inbegrip van een boiler . Een Beckett oliegestookte ketel zal meestal jaren duren zonder problemen . Echter, als het apparaat niet wordt ingeschakeld of lijkt te worden onder hun capaciteit , er zijn een paar stappen die u kunt nemen om te proberen de problem.Things Je
voltmeter nodig
Toon meer instructies oplossen
1

Controleer of er stroom naar het systeem . Samen met ervoor te zorgen dat het netsnoer is aangesloten en controleren van alle automaten en zekeringen , kunt u een voltmeter gebruiken om ervoor te zorgen dat de macht eigenlijk is om naar het apparaat . Een voltmeter maakt rechtstreeks verbinding met het elektrisch systeem en zorgt voor een nauwkeurige lezing over hoeveel volt lopen via het apparaat of uitlaat .

Controle 2 om ervoor te zorgen dat de olie tank voldoende brandstof.

Controle 3 om te controleren of het apparaat is ingeschakeld en dat de noodstop niet is uitgeschakeld .
4

eenmaal Druk op de rode resetknop , houdt het voor een seconde . Dit is een kleine knop in het algemeen gelegen aan de rechter bovenkant van het toestel . Zorg ervoor dat je niet duwen op de reset -knop meer dan eens.
5

Controleer het brandstoffilter . Als u nog niet vervangen van de filter voor enige tijd , kan worden verstopt , in welk geval je nodig hebt om het te vervangen .

Zijn luchtvoorverwarmers Warmtewisselaars

? Warmtewisselaars spelen een cruciale rol in vele soorten verwarmingssystemen. Of geforceerde lucht verwarming , olie verbrand of heet water systeem , warmtewisselaar verwijderen koude lucht van een systeem en te vervangen door de warme lucht die door een brander eenheid . Luchtvoorverwarmers spelen een indirecte rol in de warmte - uitwisseling. Warmtewisselaars warmtewisselaar functioneert als

Meer dan ooit