Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een een-polige Thermostaat voor plint kachels vervangen

netspanning thermostaten zijn er in twee soorten : enkelpolige of dubbelpolige . Hoewel beide soorten van thermostaten schakelt de verwarming aan en uit afhankelijk van de ingestelde temperatuur , elk heeft een andere methode. Enkelpolige thermostaten niet volledig uit de verwarming uit; er is geen " Off" instelling op de thermostaat . Met enkelpolig thermostaten , de macht is altijd aanwezig bij de kachel. Met dubbele pole thermostaten , kunt u de stroomaansluiting op de thermostaat , waarmee u de verwarming uit te schakelen breken ; Bij uit, macht is niet aanwezig bij de kachel. Het vervangen van een enkele paal thermostaat is eenvoudiger als slechts twee draden aansluiten. Wat je nodig hebt
schroevendraaier
noten van de draad
Toon meer instructies
1

Schakel de voeding van de elektrische plint verwarming . Dit te bereiken door het uitschakelen van de bijbehorende stroomonderbreker in de stroomonderbreker.

Verwijder 2 de cover van de bestaande lijn spanning thermostaat door vast te pakken en het recht af te trekken.

3

Draai de basis van de thermostaat van de elektrische kast . Untwist de draadmoeren dat de bedrading in de schakelkast aan te sluiten op de draden op basis van de thermostaat .
4

Draai de zwarte (warm ) draad aan op de draad die van de " L1 " terminal op basis van de nieuwe thermostaat . Schroef op een draad moer . Draai de andere draad aan de draad die van de " T1 " klem en schroef op een draad moer .
5

Pak de deksel en trek het voetstuk van de thermostaat . Vouw voorzichtig de draden in de elektrische kast .
6

Schroef de basis van de thermostaat aan de elektrische doos met de meegeleverde schroeven . Draai totdat de base is beveiligd tegen de muur .
7

Druk het deksel op basis van de thermostaat totdat deze vastklikt .
8

Schakel de stroom weer aan om de elektrische kachel en test uw thermostaat. Draai de knop rechtsom helemaal . Wacht een paar minuten als de verwarming begint het blussen van vuur te zien . Draai aan de draaiknop om de gewenste instelling .

Hoe een register Vent Booster Installeren in het plafond

Registreren boosters zijn elektrisch aangedreven openingen die erg lijken op de vloer en het plafond voorzien van registers voor centrale airconditioning systemen kijken . Deze apparaten bevatten een interne ventilator en schuift in de bestaande ontluchtingsopening in het plafond . Wanneer deze is ingeschakeld , de ventilator houdt de koele luchtstroom beter dan een standaard plafond ontluchtingsd

Meer dan ooit