Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe vaak moet de verbrandingskamer van een Waste oliegestookte ketel worden schoongemaakt

? Zuren in as geproduceerd door de verbranding van afgewerkte olie kan een ketel corroderen en houden van het verbranden van schoon . Frequent reinigen verlengt levensduur van de ketel en helpt voorkomen dat roet branden . De meeste fabrikanten raden het reinigen van de as uit de verbrandingskamer om de 500 tot 1500 uur van gebruik , maar hoe vaak je eigenlijk nodig hebt om schoon de ketel afhankelijk van de specifieke merk . Uw handleiding zal u advies over het reinigen en andere onderhoud. Brandstoffen

Afgewerkte olie ketels zijn ontworpen om een ​​verscheidenheid van brandstoffen, zoals transmissie vloeistof , synthetische , afgewerkte olie , carter olie , hydraulische olie en nieuwe stookolie verbranden. Boiler onderhoud hangt gedeeltelijk af van hoe vuil de brandstof is . Volgens Lanair producten , een Wisconsin gevestigde bedrijf dat is al de productie van afgewerkte olie kachels en ketels sinds 1976 , van de vloeistoffen vaak verbrand , transmissie vloeistof is de schoonste brandstof, terwijl diesel truck en apparatuur olie is de smerigste . Een paar ketels kan ook branden plantaardige oliën.
Verminderen van het onderhoud

U kunt ketel onderhoud verminderen als je pre - filter van de olie voordat gieten in de tank en reinig de filtert elke maand. Daarnaast moet je nooit oplosmiddelen mengen of delen ruitensproeiervloeistof in met de olie of verbranden versnelling glijmiddelen . De ketel zal meer onderhoud nodig als je deze vloeistoffen verbranden. Lanair Producten raadt stofzuigen as uit de verbrandingskamer of twee keer per seizoen.
Schoonmaken

Je moet asresidu reinigen van de warmtewisselaar en reinig vervangen inline oliefilter tegelijkertijd u as uit de verbrandingskamer te verwijderen . Bovendien , de branderkop gebied , het mondstuk en de rookgasdoorlaat moeten worden schoongemaakt . Draag beschermende kleding bij het reinigen van de ketel omdat gebruikte olie verbindingen van zware metalen die deposito's achter in de ketel en de schoorsteen kan bevatten .
Chimney Run

De ketel zal verbranden efficiënter als je niet horizontaal te gebruiken schoorsteen loopt langer dan 8 meter in lengte. Ash hoopt zich op in horizontale stukken en moet worden schoongemaakt elke 500 gebruiksuren of het zal het ontwerp en de oorzaak tegendruk , vette opbouw en onvoorspelbaar ontsteking blokkeren.
Ash Ophoping

ketels niet zo efficiënt als as ophoopt in hen. Volgens Professional Engineer Geoffrey M. Halley , directeur technische zaken voor de Amerikaanse Boiler Manufacturers Association , is er een 13,6 procent verlies van brandstof als een 1/8-inch laag roet bedekt de firetubes in de ketel . Daarnaast kan de onvolledige verbranding en die het gevolg is van een verminderde luchtstroom leiden tot problemen met koolmonoxide .

Hoe maak je een Single Phase Cap Start Motor Problemen

Een eenfasige cap - start motor maakt gebruik van een condensator om een ​​een - fase elektrische stroom die het magnetisch veld nodig is om de motor draaiende te krijgen creëert produceren . Een eenfasige motor kan worden gestart op verschillende manieren ; de condensator - of pet - start versie is voorzien van een schakelaar die verwijdert de hulpwikkeling en de condensator van de belangrijkste

Meer dan ooit