Huis Tuin

Huis Tuin

De temperaturen voor een Double Wall schoorsteenpijp

dubbelwandige schoorsteenpijpen zijn ontworpen om gebouwen te beschermen tegen hoge temperaturen gegenereerd door sommige verwarmingstoestellen . Deze leidingen alleen een 2 -inch afstand tot brandbare materialen , omdat ze koel blijven aan de buitenkant , terwijl hun interne ontwerp kunnen ze temperaturen zo hoog als 1700 of 2100 graden Fahrenheit voor een beperkte tijd te weerstaan ​​. Pijp Soorten

Sommige huiseigenaren zijn verward over het verschil tussen de schoorsteenpijp en de kachelpijp . Beide soorten buizen zijn verkrijgbaar als dubbele wand , maar kachelpijp kan niet tegen dezelfde hoge temperaturen die schoorsteenpijpen zijn ontworpen om te tolereren . Het kan zelfs nog meer verwarrend wanneer je begint te praten over rookkanaal ventilatieopeningen , die een soort van dunwandige metalen schoorsteen gebruikt om olie of gas toestellen vent zijn . Dubbelwandig rookkanaal openingen zijn ook beschikbaar .
Class A

dubbelwandige schoorsteenpijp is gemaakt van gegalvaniseerd of roestvrij staal met een soort van isolatie, zoals glasvezel of asbest , verpakt tussen de wanden . In tegenstelling tot de kachelpijp , kan het door muren en plafonds . Klasse A schoorsteenpijp wordt gebruikt om open haarden, ketels en fornuizen die olie, hout of kolen verbranden vent , en moet voldoen aan Underwriter normen voor laboratoria voor de fabriek gebouwde schoorstenen . Deze standaard die bekend staat als UL 103 opdrachten die klasse A schouwen ontworpen voor gebruik bij een constante temperatuur van 1000 graden Fahrenheit . Bovendien moet de schoorsteen te kunnen draaien gedurende een uur bij 1400 graden Fahrenheit en passeren drie tien minuten schoorsteenbrand testen op een van beide 1700 of 2100 graden Celsius , afhankelijk van hun rating .

rookkanaal Vents

Type B dubbelwandig rookkanaal openingen worden gebruikt om gastoestellen die rookgassen niet hoger dan 480 graden Fahrenheit produceren vent , terwijl L -vents meestal vent olie ovens die gassen niet hoger dan 570 te produceren graden Fahrenheit . B - luchtopeningen mogen nooit gebruikt worden met alles behalve LP of aardgas . Sommige fabrikanten stellen dat hun L - openingen zijn getest op 10 minuten brandwerendheid bij 1700 graden .
Stove Pipe

dubbelwandige kachelpijp wordt gebruikt om hout te branden verbinden kachels de schoorsteen en is alleen bedoeld voor gebruik in dezelfde kamer waar de kachel staat . Sinds bouwvoorschriften niet toestaan ​​door een muur of een plafond te geven , moet worden omgezet in klasse A schoorsteenpijp als het de muur of het plafond bereikt. Dubbelwandige kachelpijp is gemaakt met een roestvrij stalen binnenwand en een stalen buitenwand dat zwart is geschilderd . Het maakt gebruik van lucht om de tweede muur, die ontwerp en efficiëntie verbetert isoleren .

Kan ik gebruiken geforceerde hete water om de hitte My Little House

? Verwarming een klein huis is over het algemeen makkelijker dan het is om een ​​groter huis te verwarmen . Sommige vormen van verwarming zijn meer kosteneffectief te installeren en te draaien in een kleiner huis dan in een grotere . Waar u woont en de conditie van uw huis speelt een rol in de vraag of het gebruik van een geforceerde warm water systeem is de juiste optie voor je . Gedwongen Hot Wa

Meer dan ooit