Huis Tuin

Huis Tuin

Hot Water Buisisolatie Maten

Buisisolatie is een van de meest kosteneffectieve manieren om energie te besparen . Buizen houden warmte langer wat betekent verwarmde warm water niet wordt verspild het verwarmen van de leidingen voordat het komt uit de kraan . Dit bespaart energie en is terug te vinden op een lagere totale energieverbruik kosten . Volgens de American Society of verwarming -, koel- en Air - conditioning Engineers , zijn er minimale isolatie maten voor warm - waterleidingen . Afhankelijk van de grootte van de buis en de temperatuur van het water in zijn buizen bedekt met een zekere isolatiedikte . Ongeacht het isolatiemateriaal , zoals schuim of glasvezel , de afmetingen blijven hetzelfde voor elke specifieke pijp. 1 - inch-pijp of minder

Huishoudelijke piping is over het algemeen 1 - inch diameter . Voor huishoudelijk warm water gebruik een minimum van 1 -inch - dikke isolatie nodig is. In een lage - druk stoom toepassing wordt 1 1/2-inch dikte nodig . In een middelgrote druk stoom situatie , gebruik 2 -inch isolatie van de leidingen , en voor stoom onder hoge druk toepassingen , gaan met een 2 1/2-inch buisisolatie .
1 1/4-inch tot 2 -inch Buizen

Appartementen en kleinere commerciële gebouwen kunnen gebruiken 1 1/4-inch tot 2 -inch pijp maten . Voor deze pijp maten , heet water tot 200 graden Fahrenheit zijn bedekt met 1 - inch isolatie. In een lage - druk stoom toepassing wordt 1 1/2-inch dikte nodig . In een gemiddelde druk en een hoge - druk stoom toepassing, gebruik je 2 1/2-inch buisisolatie .
2 1/4-inch tot 4 - inch Pipes

Commerciële operaties vaak gebruikt 2 1/4-inch tot 4 - inch-pijp . Voor warm water tot 200 F , bedek ze met 1 1/2-inch isolatie. In een lage - druk stoom toepassing , wordt 2 - inch dik gebruikt . In het midden- druk toepassingen , gebruik 2 1/2-inch isolatie , en wanneer ze geconfronteerd worden met een hoge druk stoom applicatie , is 3 -inch isolatie van de leidingen nodig .
5 - Inch Pipes and Above

Industriële toepassingen gebruiken 5 -inch buizen en hoger. Warmwater gebruik tot 200 V , moeten ze worden bedekt met 1 1/2-inch isolatie. In een lage - druk stoom toepassing , bedek ze met 2 - inch dikte van de isolatie . Voor het midden- druk toepassingen , is een 3 - inch isolatiedikte nodig , en voor hoge druk stoom -toepassingen , gebruik dan 3 1/2-inch buisisolatie .

Mijn Centraal AC is het maken van een Roaring Noise

Centrale airconditioners zijn ontworpen om de lucht te nemen , trekken de warmte weg van en laat de hitte buiten , dan gaan de gekoelde lucht in uw hele huis . Het koelmiddel in de airconditioner is de vloeistof die cycli tussen het nemen van warmte in en loslaten ; de meeste AC componenten ofwel comprimeren of verdampt het koelmiddel . Een brullende geluid kan problemen met een van deze onderdele

Meer dan ooit