Huis Tuin

Huis Tuin

De vaststelling van een Lamp Socket

Als je een bureaulamp die begint aan en uit flikkeren , of niet wordt ingeschakeld helemaal niet, kan de lamp socket slecht. U kunt snel de lamp om te controleren of het probleem is niet alleen de lamp , en dan kun je de lamp zelf te repareren door het installeren van een nieuwe socket . Met slechts een paar handgereedschap , kunt u de lamp vast te stellen in een paar minutesThings Je
platte schroevendraaier
Tangen
Draadsnijtangen nodig
Wire strippers
fitting

Toon meer instructies
1

Vervang de gloeilamp in de lamp met een gloednieuwe gloeilamp . Zet de lamp om te zien of deze oplicht. Als de lamp nog steeds niet gaat branden, dan moet u het stopcontact vervangen; gaat u verder met de volgende stap. kopen van 2

Haal de lamp voordat u het stopcontact te ontmantelen. Verwijder de schaduw en de harp of ander orgaan waarvoor de schaduw hecht .

Wedge 3 de punt van een platte schroevendraaier tussen het stopcontact shell en de basis van het stopcontact . Wrik het stopcontact shell ongeveer een centimeter totdat u het netsnoer draden in het stopcontact kunt zien .
4

Snijd het netsnoer draden met een kniptang . Trek het stopcontact shell gratis en zet apart .
5

Zoek de stelschroef aan de onderkant van de sokkel . Draai de stelschroef tegen de klok in met de platte schroevendraaier om het los te maken .
6

Pak de schroefdraad buis net onder de sokkel met een tang . Draai de buis linksom tot de sokkel knalt gratis .
7

Schroef een nieuwe sokkel op de schroefdraad buis en draai hem met de tang . Draai de stelschroef aan de sokkel op zijn plaats te vergrendelen .
8

Gebruik een paar draad strippers te strippen 1/2 inch van de isolatie van het uiteinde van het snoer draden.

9

samen Bind de twee uiteinden van het netsnoer in wat bekend staat als knoop een verzekeraar , zodat ze niet zal trekken uit het slot .
10

Wikkel de ongeïsoleerde uiteinde van de neutrale draad rond de zilveren schroef van de nieuwe socket . Draai de zilveren schroef zitten met uw schroevendraaier . De neutrale draad is de draad die isolatie heeft geribbelde ; de hete draad heeft gladde isolatie omheen .
11

Sluit het uiteinde van de hete draad met de gouden schroef op het stopcontact en zet hem met de schroevendraaier .
12

Trek het overtollige snoer naar beneden door de lamp door zachtjes trekken op het einde stekker .
13

Schuif het stopcontact shell over het stopcontact , en druk naar beneden om het vastklikken in de sokkel . Schroef een nieuwe gloeilamp in de fitting, steek de stekker in een stopcontact . Zet de lamp aan of ze werken , vervang dan de harp en schaduw.

Hoe maak je een Broken Mirror Frame Fix

Mirror frames zijn meestal gemaakt van hout of een houtcomposiet . Ze bijna altijd bestaan ​​uit meerdere stukken. De meest voorkomende plaats voor een spiegellijst te breken is op de hoek gewrichten waar de stukken aan te sluiten. Het gewicht van de spiegel kan na verloop van tijd uit elkaar de gewrichten , die ofwel aan elkaar gelijmd of genageld . Sommige spiegel frames gebruiken zowel lijm en

Meer dan ooit