Huis Tuin

Huis Tuin

Renoveren van een trap in een Home

Het vervangen van een trap is een kostbare zaak . Als u denkt dat uw trap zijn een beetje saai maar, er is geen noodzaak om een ​​klein fortuin te besteden aan het hebben van hen herbouwd . Zolang uw trap is structureel gezond , kun je grote resultaten te krijgen door het strippen van het heen en renovatie van het zelf. Renovatie van uw trap kan toevoegen aan de waarde van uw huis en het verbeteren van uw woon environment.Things je nodig hebt
Handschoenen
Tangen
Adhesive remover
Hammer
Vlakschuurmachine en schuurmiddelen
Schuurpapier
Maskeertape
Borstel
behandeling van balusters en newel berichten
Toon meer instructies
1

Verwijder eventuele oude tapijten of vloerbedekking die op uw trap . Als uw trap is bedekt met tapijt dat is beveiligd door kopspijkers , op een paar handschoenen en gebruik een tang om de spijkers te trekken uit de grond te trekken voordat het tapijt terug . Als uw vloer wordt vastgezet met lijm, moet u mogelijk een lijm verwijderen middel toe te passen voordat u deze uit uw trap . Kopen van 2

Inspecteer uw trap om ervoor te zorgen dat het vrij is van nagels en spijkers. Verwijder eventuele spijkers of nagels met je tang . Als je niet kan trekken een out , hameren ze onder de oppervlakte van uw trap . Elke punaises of spijkers die er nog uitsteekt uit uw trap zal uw schuurmachine beschadigen .

Verwijder
3 elke verf, lak of beits van uw trap met een vlakschuurmachine . U vindt het midden- schuurpapier behoefte aan een afwerking van de schuine delen van uw trap te verwijderen .
4

Koop de juiste verf of vernis uw trap . Hoe dan ook, moet u een product dat speciaal is ontworpen voor vloeren kopen . Standaard verf of lak zal niet sterk genoeg zijn om de voetstap uw trap moeten doorstaan ​​weerstaan. U moet ook een primer toe te passen op uw trap voor het toevoegen van uw afwerking .
5

Bescherm het gebied rond uw trap met plakband en vervolgens een laag primer toepassen . Zodra dit is opgedroogd , breng dan een tweede laag .
6

Breng een eerste laag vernis of verf , laten drogen , en vervolgens een tweede laag aanbrengen .
7

Schuur balusters van uw trap en newel palen met een medium - schuurpapier . Als uw balusters en newel berichten niet voorzien van sierlijke details , kunt u in staat om zand ze met behulp van een vlakschuurmachine . Werk af met fijn schuurpapier .
8

Bescherm uw trap , en elke muur omgeving dicht bij uw balusters en newel berichten met plakband .
9

Breng een laag primer om uw balusters en newel berichten zoals aangegeven door de fabrikant van de behandeling die u gebruikt. U kunt een standaard lak , verf of beits gebruiken , als uw balusters en newel berichten hoeven niet zo slijtvast als uw trap .

Kunt u Patch een Chrome kraan

? Verchromen is het proces van het binden van een laagje chroom op andere objecten hen een chromen afwerking te geven . Voor kraan armaturen , chroom biedt een aantal voordelen - het heeft een glans die goed werkt in keukens en badkamers , het is relatief goedkoop te produceren, en het is zeer goed bestand tegen corrosie. Toch kan het verchromen gekrast of beschadigd bij frequent gebruik. Ernstige

Meer dan ooit