Huis Tuin

Huis Tuin

De beste Caulking voor Badkuipen

Het kiezen van de juiste kit voor het afdichten rond een bad voorkomt lekken en beschermen van de muren en de vloer rond het bad . Breeuwen materiaal varieert sterk , en de keuzes beschikbaar in een huis verbetering winkel zijn duizelingwekkend , tenzij je weet wat te zoeken . Er is geen enkele kit voor elke thuissituatie . Afhankelijk van hoe je werkt , zullen sommige kalefateren materialen beter voor u om te gebruiken rond uw bad dan anderen . Kleverigheid

Caulk moet zich houden aan een glasvezel of porseleinen badkuip en de keramische tegels er omheen . Dit zijn alle niet-poreuze oppervlakken , die een kalefateren specifiek ontworpen om zich aan hen , terwijl de resterende waterdicht. De kleverigste kalefateren voor de badkamer gebruik is siliconen , maar dit is niet de beste keuze als je nog nooit gewerkt met kalefateren voor . Silicone is zeer kleverig , droogt snel en is moeilijk op te ruimen . Gesiliconiseerde latex heeft de kleverigheid van siliconen , maar controleer dat het merk u koopt is meeldauw en schimmels resistent .
Cleanup

Opruimen na het aanbrengen van kalefateren is makkelijker voor sommige materialen dan anderen . Alle bad caulks moet waterbestendig zijn , maar tot de kalefateren kuren , kunnen sommige soorten worden gereinigd met water . Latex en acryl kitten kan worden weggeveegd met een vochtige doek tot ze droog . Siliconenkit vereist een oplosmiddel voor opruimen, en het moet snel worden toegepast , omdat siliconen droogt snel .
Kleur

Siliconized latex kalefateren is verkrijgbaar in verschillende kleuren passen bij uw interieur als je probeert te kalefateren af te stemmen op de badkuip kleur of tegelvoegen . Acryl kit overschilderbaar als het eenmaal droog is en heeft een harde afwerking. Siliconenkit gaat op helder of wit , blijft flexibel bij het drogen en kan niet worden geschilderd .
Gebruiksgemak

Alvorens elke kalefateren rond uw bad , het bad vullen op minste de helft met water om het te wegen , zodat de kalefateren vult het gat rondom het bad . Siliconenkit droogt zo snel dat tenzij je een behendige hand bij de toepassing ervan , kunt u een puinhoop , en de volgende keer dat u uw bad kalefateren , moet u siliconen blijven gebruiken om de levensduur van het bad . Acryl of gesiliconiseerde latex kitten gemakkelijk toe te passen , omdat ze een lange tijd duren om te drogen en ze schoon te maken met water ; ze zijn meer vergevingsgezind van fouten gemaakt tijdens het aanbrengen . Controleer caulks van elk materiaal jaarlijks op scheuren , schimmel of meeldauw , en vervang de kalefateren indien nodig.

Hoe maak je een granieten aanrecht met een kraan gat installatie

granieten aanrecht installeren vereist vaak een onderlaag op de top van de kast frame. De onderlaag biedt ondersteuning voor de granieten aanrecht waar er grote verschillen tussen de kast frame. Bij het installeren van een granieten aanrecht met een kraan gat , is het mogelijk om de gaten in de toonbank te gebruiken als een leidraad voor het gat overdracht via de onderlaag . In plaats van het gebr

Meer dan ooit