Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is de oorzaak van de TL verlichting in een keuken te lang duren om in te schakelen

? Meeste fluorescerende lampen zijn betrouwbaar , maar je mag af en toe vindt een aantal die storing. Als de tl-verlichting in uw keuken een tijdje duren om aan te zetten , kan enkele verschillende componenten zijn in gebreke is gebleven . U kunt meestal het probleem te identificeren met behulp van een paar eenvoudige diagnostische tests - en vrijwel geen speciale apparatuur nodig . Starter

Sommige oudere lichten kan een module genaamd een starter bevatten . Dit apparaat stuurt een stroomstoot aan de buis wanneer het lichtje gaat branden . Na verloop van tijd kan de starter slijten en uiteindelijk langer duren om zijn werk te doen . Lichten die een lange tijd in beslag nemen om op te komen of flikkeren aan en uit zonder uitgangspunt zijn vaak voorkomende symptomen . Als u vermoedt dat de starter kan de boosdoener zijn , controleer dan eerst ervoor zorgen dat uw licht heeft eigenlijk een . Het is een kleine metalen cilinder aangesloten op een aansluiting op het frame .
Buizen

Als je licht heeft wel een starter , is er geen echt goede manier om het uit elkaar te halen of oplossen van het ; als u twijfelt , kunt u deze vervangen . Voordat je dat doet , maar je moet testen voor een paar andere problemen . De buizen in een TL- lamp kan ook slecht gaan , natuurlijk, en als er iets mis is met je licht gaat , deze zijn over het algemeen de meest voorkomende boosdoeners . Begin met het inspecteren van elk van hen visueel .
Symptomen

Het is normaal om een beetje donkere kleur of schaduw in de buurt van de uiteinden van een TL-buis te zien , maar als de uiteinden zijn erg donker , kan de lamp versleten zijn. In gevallen als deze , kunt u een buis te testen door deze in een functionerende armatuur te zien of het licht goed . Het is vooral gemakkelijk om bollen te testen als je werkt met een armatuur dat vier van hen heeft ; gewoon verwijderen van een van de bollen die werkt en plaats de verdachte buis in de fitting in de plaats. Indien de verdachte buis zich misdraagt ​​, kunt u er zeker van uw boosdoener gevonden hebt .
Overwegingen

Houd er rekening mee dat veel armaturen route stroom door lampen of buizen in paren , dus als een buis of lamp slecht is , kan dit ertoe leiden dat de ene ernaast te flikkeren of start langzaam ook. De meeste TL- lampen hebben ook een component genaamd een ballast , die door de bevestigingspunten van de huidige controles . Als de ballast defect is , het ook kan leiden tot het licht een tijdje duren om te schakelen . Maar ballast zijn erg duur om te vervangen en storingen ze veel minder vaak dan buizen en starters . Je moet nooit aannemen dat de ballast is het probleem, tenzij je uitgeput de andere alternatieven .

Hoe maak je gaten in een Corian Countertop Fill

Corian is een niet-poreus materiaal vervaardigd en handelsmerk door DuPont . Duurzaam, maar toch flexibel , wordt het vaak gebruikt voor keuken en badkamer werkbladen en wordt geleverd in een grote verscheidenheid van kleuren . Hoewel het materiaal is sterk , kan worden Corian gekerfd , gekrast en beschadigd , vooral in een drukke keuken . Scheuren, deuken en zelfs kleine gaten kunnen worden ingev

Meer dan ooit