Huis Tuin

Huis Tuin

Repareren van scheuren in muren en plafonds

Aanpakken van een muur of plafond barst vereist de juiste gereedschappen en benodigdheden , samen met geduld . Het is een ding om een ​​crack, een ander herstellen om de reparatie te mengen in de bestaande structuur , dus het is zo onzichtbaar je het kan maken . Voor reparatie van binnenmuren en plafonds , zult u waarschijnlijk werken met gipsplaten . Evalueer uw behoeften en benodigdheden nodig voordat u het project voor een eenvoudige start - to-finish reparatie u kunt trots zijn of.Things start je nodig hebt
Drywall joint compound
Spackle ( optioneel )
Schuurpapier
Paintbrush ( optioneel ) op Tandenborstel ( optioneel )
plamuurmes
Primer
Paint
Toon meer instructies
1

Selecteer gipsplaten joint compound voor scheuren , behalve voor degenen die zijn erg dun en fijn . Voor dergelijke scheuren , spackling werkt goed . Alternatieven omvatten spackling of reparatie 's en-poeders . Kopen van 2

Start reparatie van een plafond of muur scheur door voorzichtig schuren het gebied langs de lengte van de scheur . Gebruik fijn schuurpapier voor deze taak , want het is vooral een krassend oppervlak voor toepassing van de joint compound of stopverf .
3

Verwijder stofdeeltjes en puin met een dun penseel of tandenborstel te reinigen de oppervlak en het interieur van de scheur . Reiniging van binnenin de scheur laat spackle of joint compound om dieper te bereiken in de scheur , het aanbieden van een lange -termijn oplossing .
4

Scoop joint compound of stopverf op de rand van een 2 - inch plamuurmes ( of breder als u dat wenst ) . Begin bij het hoogste eind van de scheur en gelijkmatige druk uit om op stopverf of joint compound stevig in het interieur van de scheur van toepassing .
5

Laat de joint compound of stopverf te drogen, die meestal duurt ongeveer 30 minuten tot 24 uur , afhankelijk van het type verzegeling of samengesteld materiaal die u hebt gekozen . Luchtvochtigheid , de temperatuur en het soort oppervlak kan ook invloed hebben op de droogtijd .
6

Controleer de stopverf of joint compound voor droogte. Toen voor het eerst toegepast , verschijnt joint compound donker grijs van kleur , veranderen naar wit als het droogt . Dep uw vinger zachtjes over de joint compound om te controleren op droogte .

Voorzichtig 7 zand de reparatie met fijn schuurpapier korrel in een circulaire en heen-en- weer gaande beweging om elke hobbel in het oppervlak van de te verwijderen de wand of het plafond als gevolg van de joint compound of spackling . Beweeg uw vrije hand over de geschuurde gebied te voelen voor zakken , ribbels , hobbels of kuilen in de reparatie .
8

Controleer de reparatie binnen 24 uur om te bepalen of een tweede laag nodig is in te vullen en vermommen de reparatie voldoende . Bekijk de reparatie met natuurlijk zonlicht als lamplicht om het gebied te markeren en te zorgen voor een gladde afwerking van de reparatie .
9

verf over het gerepareerde gebied met primer voor het schilderen.

Heb ik Hoek Mount Brackets Voor Harbor Breeze plafondventilatoren

? Harbor Breeze is een merk van de ventilator aan het plafond uitsluitend via Lowe s Home Improvement -winkels verkocht. Ze zijn geïnstalleerd , net als andere fans plafond. Het kiezen van het juiste montagebeugel om te gaan met uw ventilator zorgt ervoor dat uw apparaat stabiel en zal correct aan het plafond hangen . Montagebeugels Tijdens de installatie , het belangrijkste deel zal de onzichtb

Meer dan ooit