Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn Bosch Nexxt deur is geplakt

Gebouwd met precisie Duitse techniek , Bosch Nexxt wasmachines zijn energiezuinig , waterbesparende wasmachine en wasdroger . Echter, met slijtage , kan de vuldeur niet goed functioneert. Het is zeer vervelend als uw wasmachine Bosch deur weigert te openen . Als uw machine de deur is geplakt of vastgelopen na het voltooien van een wasbeurt , kan de waterpomp te wijten. Waterpomp

Bosch wasmachines zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen die niet zal toestaan ​​dat de deur openen als het waswater niet helemaal leeg . Als de wasmachine is het behoud van water , kan de pomp worden geblokkeerd of defect .
Handmatig aftappen Machine

Om het wasgoed te halen , terwijl het water in de machine blijft , verwijder de kleine luik aan de onderkant , linker kant van de machine . Zet een pan onder de open flap om het waswater op te vangen. Langzaam draai het filter , waardoor slechts een kleine hoeveelheid water om tegelijk leeglopen . Leeg de opvangbak en herhaal tot er geen water meer druppelt . Zodra de machine helemaal leeg is , zet de machine aan . Je moet nu in staat zijn om de deur te openen .
Replacement Parts

Als uw Bosch Nexxt wasmachine deur nog niet open , de deurklink of scharnier kan worden gebogen of gebroken . Onderzoek de deur afdichting. Een effectieve afdichting is stevig , veerkrachtig en zonder tekenen van zichtbare slijtage . Een gebarsten , gescheurd of versleten zegel zou kunnen vangen op de klink , waardoor de deur te houden . Vervangende handgrepen , scharnieren , afdichtingen en onderdelen kunnen online of bij een Bosch apparaat dealer gekocht .
Drains en Filters

routinematig reinigen van alle filters en afvoeren. Pluisjes , takjes of andere kleine voorwerpen kan de pomp vastlopen of blokkeren van de afvoer. Controleer de afvoer en lijnen tekenen van calcium en kalk afzettingen die kunnen opbouwen en belemmeren waterstroom .

Can You Run een elektrische boor Continu

? Elektrische boormachines behoren tot de meest bruikbare en veelzijdige handheld elektrische gereedschappen . Ze snijden van gaten in diverse materialen en bieden ook gespecialiseerde bits die zand en polijsten oppervlakken. Voor sommige toepassingen kunt u een boormachine moeten continu draaien . De lengte van de tijd kunt u een elektrische boor draaien hangt af van verschillende factoren . Boor

Meer dan ooit