Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Rioolwater geuren uit een septic tank When It Rains

Als er een riool geur uit het gebied van uw septische tank of Leach veld na een neerslag , het probleem draagt ​​verder onderzoek. Uw septic tank moet niet ruiken als goed werkt . Zorg ervoor dat de tank gepompt op een regelmatige basis , afhankelijk van het aantal personen in het huishouden regelmatig gebruik van het systeem . Bel een septic tank reparatie service om deze kwestie te behandelen voordat het erger wordt , zoals het hebben van een riolering back - up . Zware Regenval

Te veel water in achterlijk gebied van uw septische systeem , of aftappen gebied , zorgt ervoor dat het vertragen of stoppen de behandeling van afvalwater en ander afvalwater . In een worst-case scenario , kan het afvalmateriaal back-up in het huis , waardoor er een enorme puinhoop . Een veld lekken kan goed werken als de grond droog is , maar regen kan verzadigen en niet toestaan ​​effluent te logen in de bodem . Als u eerder hebt geroken rioolwater na een neerslag , probeer septische te verminderen als de grond erg nat . Dit is inclusief het wassen niet te doen of het nemen van baden of douches .
Andere tekenen van een systeemstoring

Bad ruikt na een neerslag zijn slechts een indicatie van problemen met de septische systeem . Andere dingen om op te letten zijn trage afvoer van gootstenen , badkuipen, douches of toiletten . Als het gras altijd groener over de septic tank , als humorist Erma Bombeck schreef ooit , dat is een waarschuwing . Dit geldt vooral als het gras is zeer weelderig op het gebied achterlijk na zware regenval . Een goed functionerende septische systeem ruikt niet , dus geuren op elk moment dragen professionele aandacht .
Septic Basics

Alle afvalwater en afvalwater van uw huis feeds in de septic tank . De werkelijke tank heeft schotten aan een vaste stof te behouden , maar het water stroomt in het veld achterlijk . Om naar behoren te laten werken , vrij van zware voorwerpen , zoals geparkeerde auto's , speeltoestellen of loodsen houden het veld achterlijk . Ondergronds , het veld Leach bevat een buis met perforaties in een greppel gevuld met grind . Het afvalwater stroomt door het gebied en de bodem absorbeert het. De natuurlijke bodem absorptie filtert kleine deeltjes en reinigt het water als het sijpelt naar beneden . Alvorens met de bouw wordt bodemonderzoek uitgevoerd op septische gebieden die afhankelijk zijn om te zien of het pakket zal " perk " of sijpelen .
Overstroming

Als uw regio ervaringen overstromingen en je hebt al problemen met de septic systeem na een neerslag hebben , kan dit echt een ramp . Het afvalwater van uw huis kan de grond niet in te voeren , waardoor insecten en eventueel ziekte . Als de overstroming beperkt tot uw woning of een of twee buren , kunt u in staat om te saneren , maar grotere schaal overstromingen mag niet sanering mogelijk te maken. Als u over voldoende accommodatie , kan het mogelijk zijn om een ander achterlijk veld gebied te vinden .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002072393.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.