Huis Tuin

Huis Tuin

Niet genoeg gasdruk in een Propaan Grill

Propaan grills gebruiken gas om hun branders stroom te voorzien. Voor de verschillende brandstoffen , ze hebben kleine , gemakkelijk te recycleren en hervulbare tanks van propaan . Als je een gas grill , bent u waarschijnlijk goed bekend met deze procedure , maar worden verrast wanneer uw gasdruk plotseling laag . Als de branders hebben slechts lage , geelachtig vlammen of weigeren te licht , inspecteren uw propaan systeem voor eventuele problemen die kunnen interfereren met de stroom . Line Lek Problemen

Een lijn lek treedt op wanneer er een scheur of gaatje in de lijn die leidt van uw propaantank aan de brander op uw grill. Als uw vlam laag en slechts geel van kleur , zou een koppeling lek het probleem. Vacht van uw lijn met een sopje en kijk om te zien of u een continue bellen dat een lek betekenen kan spotten. Het is dit lek dat is het verlagen van uw gasdruk . Bevestig de lek en uw grill moet terug naar de normale werking gaan .
Regulator Issues

De regulator is de primaire klep op uw propaantank dat de oorspronkelijke gasstroom beheert . Deze regelaar is primair verantwoordelijk voor gasdruk als het wordt uitgevoerd op uw branders. Soms kunnen toezichthouders storingen of worden geplakt , het verlagen van de druk . Sluit de gastoevoer af , draai de lijn , open je burn kleppen breed en wacht een paar minuten . Sluit alles opnieuw en dan proberen om de grill aan te steken. Als dit niet werkt , moet u mogelijk een nieuwe regulator kopen .
Automatische beveiliging Issues

Uw propaantank heeft ook een veiligheidsklep die zal sluiten naar beneden als het zintuigen een lek of losse verbinding in de toevoerleiding . Soms , niet draaien van een brander volledig draait, kan de veiligheidsklep te struikelen . Als er geen lek of los -fit probleem , volgen dezelfde procedures voor de regulator probleem en zien of het veiligheidsventiel wordt weer geopend. Als uw grill gebruikt batterijen of elektrische stroom , reset hen ook om te proberen om de klep weer uit te schakelen .
Vullen Problemen

Als al het andere faalt , kan het probleem liggen met uw propaantank zelf . Als de tank niet goed was gevuld , kan het lucht hebben gevangen binnenkant van het, waardoor het van werken op de juiste druk . Dit zal duren meestal slechts een uur of zo voordat de lucht wordt vrijgegeven en de gasdruk worden weer normaal .

Hoe te installeren de Top Voorzijde Rail op een Mobile Home

Een van de laatste stappen bij het installeren van uw stacaravan plint is het installeren van de bovenste voorste rail . De top voorste rail helpt zet de plinten panelen op zijn plaats , voorkomen dat ze wegwaaien tijdens harde wind . De rug rail vlak met uitzondering van een C - kanaal boven de rail . Het bovenste voorpaneel vastklikt achter rail C - kanaal vergrendelen boven de plint panelen daa

Meer dan ooit