Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Cement over de buitenzijde Cement Flooring op een balkon

Mettertijd cement zal uiteraard barsten vanwege de krimp die optreedt tijdens het uitharden , en de uitbreiding van het cement in de warmere maanden van het jaar . Terwijl haarscheurtjes en uitbreiding fouten kunnen worden verwacht , als je een gebied dat begint te barsten uit of afbrokkelen , zoals op een perimeter of zelfs in het midden waar een patch is blootgesteld als gevolg van een aantal natuurlijke fout , moet je patchen het. De ouderwetse manier werkt het beste , het verlijmen van nieuwe cement om de oude voor een naadloze transition.Things je nodig hebt
Penseel
Cement
Beton mix
bakken ( 2 ) op Twitter veiligheidsbril
Flat metalen spaan
Werkhandschoenen
zoutzuur
Sponge
rubberhandschoenen
Stofmasker
Toon meer instructies
1

Mix zoutzuur met water in een emmer . Gebruik een mengsel van 10 delen water op een deel zuur reinig het oppervlak van het beton je nodig hebt om te patchen . Wrijf hem in het gezicht met een spons dan schoon uit alle residuen . Laat het drogen voor ten minste 24 uur voordat u verder gaat .

Put kopen van 2 enkele cement in de schone emmer en meng het met water tot je een verf -achtige consistentie te bereiken . Meng het met een penseel te breken de kleinste deeltjes van de droge mix en zorgen dat ze vermengen met het water . Gebruik een andere emmer voor uw betonmengsel en voor te bereiden volgens de aanwijzingen van de fabrikant .

Verf
3 het cement op het gebied dat moet worden gepatcht . Breng het royaal zodat het gehele oppervlak met een dunne laag vloeibaar cement vult alle holtes en scheuren de vacht .
4

Spreid het betonmengsel op de top van de cement verf en strijk het glad naar beneden met een platte metalen spaan tot u de gewenste afwerking oppervlak bereiken . Laat het gebied droog met een minimum van 72 uur voor het gebruik van het gebied.

drainage & Huilende in Sump Foundations

Kelders vloed om vele redenen . Een sump pomp voorkomt overstromingen en houdt de kelder droog. Echter, een sump pomp niet goed als water loopt uit de wenende tegel in het carter stichting of put. Dit probleem oplossen met regelmatige inspectie en reiniging. Oorzaken carter pompen te beschermen tegen kelder overstromingen door het pompen van water na zware regenval . Echter, het huilen tegels af

Meer dan ooit