Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Het verwijderen van oude gietijzeren buisleidingen

Als uw huis is relatief oud , dan is de kans groot dat het is uitgerust met gietijzeren leidingen . De leidingen waarschijnlijk voor het huis afvalwater en water . Gietijzer is duurzaam , en dat duurzaamheid die kan het moeilijk te verwijderen en vervangen . Als u wilt hulpstukken van gietijzeren buizen te verwijderen , dan snijden door het necessary.Things je nodig hebt
kettingsnijder Pagina 2 middelgrote buistangen
Toon meer instructies

1

Zoek het huis van de belangrijkste watervoorziening ventiel , en sluit het af . Meestal is de belangrijkste watervoorziening klep is in de kelder . Kopen van 2

Wikkel het lemmet van een kettingsnijder rond de gietijzeren buis net onder de fitting . Sluit het uiteinde van het blad naar het einde van het snijorgaan .

Draai 3 het mes om de pijp met de handschakelaar spanner de kettingsnijder .
4 < p > Bevestig de kettingsnijder de metalen ratel om de hand spanner . De metalen ratelsleutel is inbegrepen bij de kettingsnijder . Draai de sleutel met de klok mee totdat het mes snijdt door de pijp .
5

Secure een middelgrote waterpomptang om de montage en andere middelgrote waterpomptang naar het gebied net boven de fitting.

6

Trek de twee buistangen in tegengestelde richting. Deze actie geeft je de hefboomwerking die nodig is om draai de fitting geven .
7

Buig de onderste pijp uit de weg , en verwijder de montage van de leidingen. Als je niet kan buigen de pijp uit de weg , snijd een deel van de pijp een paar centimeter onder de eerste snede .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002072003.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.