Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Breeuwen en Grease Style Guns

Boor -en vetvrij stijl geweren geven u de mogelijkheid om luchtlekken te dichten , te voorkomen waterschade en verlengen de levensduur van uw machinepark . Routineonderhoud uitvoeren met deze tools kunt uw verwarming en koeling kosten te verlagen , schimmel te voorkomen en maak uw auto of grasmaaier langer duren. Beide tools zijn draagbaar en werk door het onder druk van de bijgevoegde inhoud , of het nu een buis van kalefateren of een vetpatroon . Breeuwen Style Gun Gebruikt

Voor slechts $ 8 op het moment van publicatie , kunt u een kitpistool en kalefateren gebruiken om de verwarming en koeling efficiëntie in uw huis. Gemakkelijk aan te brengen met een pistool , kalefateren een afdichting voor openingen rond ramen of deuren en kozijnen . Het werkt het beste op gaten of scheuren die meten 1/4-inch breed of minder. Een ander gemeenschappelijk gebruik voor kitspuiten en kalefateren is te vinden in badkamers en keukens . Het toepassen van kalefateren om openingen rond kranen , leidingen , tegels , riolering en andere sanitaire materialen kunnen waterlekken , schade en schimmel te stoppen door het houden van water uit gebieden die droog moeten blijven .
Soorten Breeuwen Style Guns < br >

Terwijl verschillende soorten kitspuiten leveren hetzelfde resultaat , hoger-end versies vergen minder inspanning en produceren minder rommel . Basic breeuwen stijl geweren , waaronder glad en ratel staaf geweren , kan worden gekocht voor slechts een paar dollar . Ze worden handmatig bediend door de voortdurende toepassing van de druk op de trekker , waardoor de zuiger in en door de kalefateren buis .

Manual professionele kitspuiten bieden extra functies, maar nog steeds veel minder kost dan aangedreven kitspuiten . Professionele modellen bieden een dripless ontwerp te kalefateren voorkomen doseren vanaf het moment dat je de trekker loslaat . Seal stoten en kotters zijn andere handige functies die u de mogelijkheid om te kalefateren buizen openen en pas de tip grootte .

Batterij - aangedreven kitspuiten kost aanzienlijk meer , variërend van ongeveer $ 300 tot ongeveer $ 600 , maar ze geven je overhandigt een pauze door extra duwkracht . Dit is vooral handig bij het gebruik van dik, kleverig kalefateren .

Andere stijl bieden extra vermogen is de pneumatische , of lucht - aangedreven , kitpistool . Deze pistolen aan te sluiten op een luchtcompressor om duwkracht te bieden en ook uw handen een pauze . Pneumatische kitspuiten variëren in prijs van ongeveer $ 45 tot ongeveer $ 500 .
Grease Style Gun Gebruikt
smeren stuursysteem kan de levensduur van uw trekker te verlengen.

Grease stijl wapens behoren tot de meest voorkomende instrumenten die worden gebruikt om vet te voegen , aansluitingen en andere componenten binnen voertuigen , grasmaaiers en andere machines . Het wapen laat vet kleine openingen in machines gemaakt om smering te laten bereiken . In voertuigen , vetspuiten bieden vaak smering voor chassis componenten en aandrijfassen . Het stuursysteem op vele tractoren en gazon apparatuur vereist tevens onderhoud met een vetspuit voor langdurig gebruik .
Soorten vet Style Guns

Lever , pistoolgreep , met de hand - grip , batterij - aangedreven en lucht - aangedreven vet stijl geweren goed voor de meest gebruikte soorten van deze applicators . Handmatig stijlen beginnen ongeveer $ 8 , en aangedreven versies kan kosten meer dan $ 400 . Lever vetspuiten bieden de gebruiker het gemak van controle en zijn een economische keuze , hoewel ze vereisen handmatige kracht van beide handen . Pistoolgreep vetspuiten zijn iets makkelijker te bedienen en net zoals de naam al aangeeft, kunnen ze worden bediend met een hand greep het wapen als een pistool trekker . Handgreep vetspuiten , die de handpomp aan de bovenkant van het pistool hebben , soms laat gemakkelijker toegang tot machines onderdelen dan hendel stijl geweren. Batterij - en stijlen lucht - aangedreven verminderen de handmatige inspanning die nodig is om het vet te halen ; echter , kan het extra vermogen gemakkelijk leiden tot overlubrication , die apparatuur kan beschadigen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002071865.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.