Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Hoe de Stringer vervangen voor Folding Zolder Trappen

De stringer is het verticale deel van de trap die de treden ondersteunt . Op opvouwbare zoldertrap , wordt de stringer gemaakt van drie stukken die zijn verbonden door scharnieren , waardoor de trap naar boven in het luik worden gevouwen en verborgen wanneer niet in gebruik . Omdat vouwen zolder trappen zijn mobiel en licht , ze zijn niet altijd zo sterk als ze nodig zijn. Dit kan resulteren in gebroken stringers die moeten replaced.Things je nodig hebt
schroevendraaier
Hammer
handzaag
Beitel
Tafelcirkelzaag
Lijm
Voltooien nagels < br zijn >
Toon meer instructies
1

Verwijder het gedeelte van de trap met de gebroken stringer los door de scharnieren van de uiteinden van de stringers . kopen van 2

Demonteer het trap door te tikken op de binnenzijde van de stringer te scheiden van de uiteinden van de loopvlakken .

Maak 3 een replica van het gebroken stringer door het nemen van metingen van het en het maken van een andere uit een vergelijkbare grootte stuk hout . Op de meeste vouwen zolder trappen , zijn de treden geplaatst in een inkeping in de zijkant van de stringer . Maak deze inkepingen in de nieuwe stringer door te snijden hun contouren met een handzaag en vervolgens het uitspelen van het afval hout met een beitel , of door het afkorten ze op een tafel zag .

Zet
4 een kraal van lijm in elk van de inkepingen op de nieuwe stringer . Plaats de stringer op de uiteinden van de traptreden . Houd de stringer op door het rijden twee afwerking spijkers door de buitenzijde van de stringer en in de uiteinden van de loopvlakken .
5

Vervang het gedeelte van de trap op de trap montage door schroeven de scharnieren terug op de uiteinden van de stringers .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002071811.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.