Huis Tuin

Huis Tuin

Kitty Litter voor Waterdicht Rond een stichting

Niet alle kattenbakvulling zal werken voor het waterdicht maken van uw stichting. Scoopable kitty nesten bevatten Bentonietklei , een expansieve bodem die vele malen zijn gewicht kan absorberen in water. Deze klei wordt gebruikt door professionals om thuis stichtingen en stop lekken te dichten. De klei in kattenbakvulling bevat additieven , dus het moet alleen in een noodsituatie worden gebruikt . Bentoniet klei poeder kan worden gekocht in bulk voor grotere klussen van het bouwen aanbod winkels en online . Niet alle Bentonietklei is echter hetzelfde . Sommige heeft een grotere eigenschappen uitbreiding , zodat het beter werkt om lekken te dichten . Natrium vs Calcium bentoniet
p Er zijn twee soorten bentonietklei . Natriumbentoniet zwelt tot 15-18 maal de oorspronkelijke grootte , terwijl calcium bentoniet zwelt slechts een beetje . Als je een eetlepel van elk in afzonderlijke glazen, vul elk de helft met water en laat ze zitten voor een paar uur , dan zou je het verschil zien. De natriumbentoniet zou bijna vul het glas , en de calciumbentoniet zou vrijwel hetzelfde uitzien. Door het zwelvermogen , wordt natrium bentoniet gebruikt in de bouw funderingen verzegelen . Calcium bentoniet wordt gebruikt voor cosmetische en gezondheidszorg doeleinden . Natriumbentoniet is - strip gewonnen en is veel goedkoper dan calciumbentoniet .
Toepassing van natriumbentoniet naar Seal Stichting Muur Lekken

Wanneer zij op de wand , Bentoniet is gemengd met water en aangebracht met een troffel . Indien het lek zich onderaan de wand , wordt het bentoniet troweled in de scheur zoals cement , waar het zal uitbreiden en sluit het gat . Kattenbakvulling kan gebruikt worden op deze manier voor kleine reparaties , maar vergeet niet dat kattenbakvulling groepjes , dus je moet het snel verspreiden. Voor een grote bodem barst, giet de droge kattenbakvulling op de vloer en vegen in de scheur of was ze in met een lichte nevel van water .
Toepassen Bentoniet naar gebieden met stilstaand water

Als u weet waar uw stichting lek is , kan deze methode werken, zelfs als er stilstaand water . Strooi de bentoniet in het water direct over het gat . Het zal zinken naar de bodem en geleren , zwellen en vult het gat . Het niet onmiddellijk werkt , en als er te veel inkomende waterdruk kan helemaal niet werken, omdat de klei gewoon worden weggespoeld .
Overwegingen en waarschuwingen

Bentonietklei breidt snel , maar niet meteen . Het kan enkele uren duren om het volledige effect te krijgen .

Draag altijd een masker bij het gebruik Bentonietklei poeder , als het inademen van de stof in je longen kan dodelijk zijn .

Natrium bentoniet nooit mag worden genomen intern . Samenklontering kattenbakvulling is bekend om de darm obstakels en zelfs de dood veroorzaken bij katten die het nest innemen .

Hoe te Opritten Ploeg

In de winter, sneeuw stapelt snel in uw oprit . Als u niet aan onmiddellijk te gaan met de sneeuw , kan het onmogelijk maken om uw auto op de weg . Hoewel sommige mensen verwijderen sneeuw met schoppen , anderen vinden het gemakkelijker om een sneeuwploeg gebruiken . Deze ploegen komen in een aantal verschillende vormen en maten , maar of u nu een kleine handleiding ploeg of een full- size truck ,

Meer dan ooit