Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Wat kan worden gebruikt om een ​​Crack Vul als het te Wide Voordat u Caulking

De verhouding tussen breedte en diepte van een scheur van invloed op de prestaties van kalefateren . Goed voorbereiden van het werk oppervlak is van cruciaal belang als u wilt dat uw 30-jarige kalefateren om haar geadverteerde levensduur bereiken . Terwijl de minimale en maximale breedte voor uw breeuwen variëren afhankelijk van specificaties van de fabrikant , de verhouding tussen de breedte en de diepte vrij constant blijft : Uw crack moet twee keer zo breed als het diep. Bijvoorbeeld , kalefateren presteert het beste als een 1/2-inch-wide scheur is 1/4-inch diep . Standaard home improvement winkels bieden verschillende taak - specifieke en algemene doeleinden backer materialen die u zullen helpen uw crack vullen voordat uw toepassing kalefateren . Backer Rod

Ongetwijfeld het meest voorkomende scheur vulmateriaal , rugvulling lijkt op een zachte, flexibele schuim touw. Backer staaf is leverbaar in lange rollen bij standaard home improvement winkels , meestal in de buurt breeuwen en tochtstrip producten. Vanwege de flexibiliteit , rugvulling past gemakkelijk in onregelmatig gevormde scheuren . Daarnaast is de zachte opbrengsten schuim onder druk , zodat u het knijpen in kleine scheurtjes . U kunt de zachte schuim op lengte gesneden met standaard handgereedschap , zoals zakmessen en huishoudelijke schaar.
Expanding Foam

Ook wel " schuim " expanderend schuim is verkrijgbaar in spuitbussen , vergelijkbaar met verf of ingeblikte gipsplaten textuur spuiten . Het schuim spuit uit de buis als een viskeuze vaste stof , uitgebreid met allerlei leemten en droogt relatief hard , sponsachtig afwerking . Nat spuiten schuim expandeert doorgaans ten minste twee keer zo groot voor het drogen . Uitgehard schuim is geschikt voor het bewerken , zoals snijden of schuren .
Vaste vulstoffen

Common stijve vulmaterialen zijn hout en stijf - schuim isolatie . Afhankelijk van de grootte van de scheur en de omstandigheden van uw project , hout furring banden of wiggen zijn geschikt voor het vullen van gaten . Toch moet het hout goed passen in de scheur . Wanneer het hout los , kan het verschuiven , vergroten of en breek het zegel van de breeuwen 's . Hardschuim isolatie is makkelijk te snijden en persen in grotere scheuren . Zoals hout vulmiddel strips , moet hardschuim goed passen in scheuren voor de beste resultaten .
Plamuur

Als de scheur is uitzonderlijk breed , overweeg patchen of te vullen met een plamuur . Breeuwen Forklift typisch maximale crack breedtes op etikettering van producten . Hoewel precieze afmetingen variëren afhankelijk van specificaties van de fabrikant , de meeste breeuwen van toepassing op scheuren 2 - inch breed of smaller . Voor brede scheuren , vul de lege ruimtes met een materiaal voor het aanbrengen van breeuwen van de naden . Gebruik bijvoorbeeld een gemetselde reparatie compound voor scheuren in blok of betonnen oppervlakken en een pleister of spackling pasta voor reparaties in gipsplaten . Als de voegen tussen de plamuur en werkoppervlak contract , zullen ze nog steeds klein genoeg voor een kraal van kalefateren .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002071749.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.