Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Hoe maak je een Triple -Wall Stovepipe Demonteer

De kachelpijp die door de schoorsteen en uit de bovenkant van uw dak loopt is meestal een triple- muur kachelpijp . Hoewel het gebeurt niet vaak , kan een triple - muur pijp gaten die kunnen leiden tot rook en roet in de woonkamer van het huis te komen ontwikkelen. Wanneer dit gebeurt , is het nodig om de triple - wall kachelpijp demonteren uit de stoof en installeren van nieuwe leidingen . Demontage van een triple- muur kachelpijp hangt af van hoe uw specifieke kachel uitlaat is ingesteld . In het algemeen , de triple - muur pijp verbreekt de belangrijkste kachelpijp in de woning en liften uit het dak van uw home.Things Je
Kranten
Sheets
Stanleymes
kruiskopschroevendraaier nodig < br > Uitbreiding ladder
Helper
kleine koevoet
Hammer
Toon meer instructies
1

Laat de kachel en schoorsteen volledig afkoelen voordat u demonteren driewandige kachelpijp . Spreid kranten op de vloer rond de houtkachel om de vloer te beschermen tegen roet bij het verwijderen van de kachelpijp . Bedek een nabijgelegen meubelen met lakens te beschermen tegen roet . Kopen van 2

Snijd elke hoge temperatuur kalefateren op de naad tussen de triple - muur kachelpijp en de belangrijkste kachelpijp elleboog met een mes . Snijd de kalefateren tussen de elleboog en de belangrijkste kachelpijp ook.

Verwijder de 3 schroeven waarmee de triple - muur en hoofdleidingen aan de elleboog met een kruiskopschroevendraaier . Draai de elleboog licht om ervoor te zorgen de kit wordt doorgesneden en zal geen belemmering uit de schoorsteen trekken van de triple - muur pijp .
4

Plaats een uitbreiding ladder tegen het huis in de buurt van de schoorsteen en vraag uw helper aan de onderkant van de ladder stabiel houden als overbrug op het dak . Draag een mes , een kruiskopschroevendraaier , een kleine koevoet en een hamer mee naar het dak .

Verwijder de 5 schroeven waarmee de schoorsteenkap naar de top van de schoorsteen , met behulp van de Phillips schroevendraaier en til de kap van de schoorsteen. Als uw triple - muur pijp gaat door een gemetselde schoorsteen , pak de zijkanten van de buis en trek hem recht omhoog totdat de gehele pijp is uit de schoorsteen .

Anders de schroeven los die de top van de storm kraag aan de triple - muur pijp met de schroevendraaier als je pijp zit niet in een gemetselde schoorsteen. De storm kraag is de metalen conus knipperen dat de triple - muur pijp boven de daklijn omringt. Til de triple - muur pijp recht omhoog en uit het dak.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002071718.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.