Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Learn to DIY : Kleinschalige Onderhoud voor Thuis Repair

Als je bent zoals de meeste mensen , hebben uw huis reparaties en onderhoudswerkzaamheden is stapelen zich op voor maanden. Voorjaar kan de beste tijd om te werken aan die verwaarloosde plichten zijn. De meest voorkomende lente reparaties zijn kleine zaken die zelf kan worden gedaan met eenvoudige gereedschappen en veel voorkomende hardware -store items . De oude " ounce - of- preventie" axioma is waar als het gaat om tijdig onderhoud : Wat zou een eenvoudige oplossing nu zou kunnen uitmonden in een dure hoofdpijn als verwaarloosd . Bijvoorbeeld, kon een klein dak lek leiden tot structurele houtrot en een gevaarlijke schimmel probleem . Sommige thuis reparatie experts zeggen dat er enkele kleine reparaties die je kunt doen tegen een eerlijke prijs dit voorjaar om dergelijke problemen .
Persoonlijke inspectie
Anthony Gilchriest , een professionele klusjesman in Los Angeles , Californië , stelde u een checklist van te maken voorkomen dingen te doen
" Voer een inspectie van uw huis - binnen en buiten - notebook in de hand , " . zei hij .
Buiten het huis , Gilchriest zeiden, check de goten voor klompen veroorzaakt door bladeren en ander afval , en de regenpijpen . Ze kunnen worden getest met een tuinslang - - en veilig aangesloten op uw home Zij moeten duidelijk , ongescheurd zijn. Niet-permanente goten kan leiden naar de kelder overstromingen , schade aan het dak en de fundering problemen .
Hij zegt ook het dak op losse of ontbrekende gordelroos die mogelijk moeten worden vervangen controleren . Controleer het dek om te zien of het nodig re - coating of een power wassen , en de oprit voor een mogelijke verse laag kit .
In het huis , gluren rond gebieden die je niet vaak frequent. Controleer de boiler op lekken en de basis voor eventuele scheuren die kunnen verhuurd buiten vocht. Ga naar de zolder volgende . Als er een zweem van schimmel , kan dat een waarschuwing teken van inkomend water . Inspecteer het dak op lekkages .
Met een beetje geluk , zul je geen grote problemen te vinden . Echter , bent u waarschijnlijk op de proppen komen met een waslijst van kleine dingen die aandacht nodig nu voordat ze grote dingen .
" Misschien wilt u een aannemer in te huren om een ​​aantal van de meer complexe taken uit te voeren , " Gilchriest gezegd. "Maar de sleutel is om je behoeften te bepalen . "
Closet Conversion Heb p Het is niet een reparatie , maar de lente kan ook prime time om uw kasten te heroverwegen . Jeanie Engelbach , New York City-based oprichter van de website Apartmentjeanie.com , is een kampioen van de kast makeovers .

"Spring schoonmaken van uw kast is zeer belangrijk, " zei ze. " Ik ben ervan overtuigd dat je moet in staat zijn om alles te zien in je kast . Sommige van mijn cliënten eigenlijk vergeten over kleren die ze bezitten en naar buiten en kopen vervangingen . "

Gebruik slechts een hanger voor elk item , Englebach zegt , en plaats schoenen in doorzichtige plastic dozen .

" Als je een grote kast , schoenen gestapeld deze manier kan echt gebruik maken van de bovenste ruimte , " zei ze. "Je kunt alleen truien zo hoge stapel voordat ze omvallen . "

Ze is ook een fan van opknoping dingen op de zijkant van de kast muur. Ze installeert gewoon spijkers in de kast te gespen , pluizen rollers en handtassen hangen . Voor verlichting , alles wat je nodig hebt is een op batterijen werkende overhead licht .

Ze gebruikt ook tijdelijke behang in een kast in plaats van de schilderkunst. Het is gemakkelijk op te zetten , zei ze , en het voegt een "mooie grafische vuist . "
Leer
Work De meeste van de gemakkelijke oplossingen kan worden gedaan zelf zegt Michael Moloney , gastheer van ABC's " Extreme Makeover : Home Edition , " en je moet ze pakken als je in staat bent . Moloney zei het inhuren van een pro kan je alleen kost minstens $ 50 per uur voor arbeid.
Kosten van leveringen zal uiteraard variëren afhankelijk van de grootte van uw huis , maar Gilchriest zegt dat je veel waar voor je geld te krijgen van een paar van $ 3 tubes van kalefateren . Aan de buitenkant van het huis , sluit de scheuren en gaten die kunnen dat er water in , vooral rond ramen en portierbekleding .
"Doing zal zelf bespaart u ten minste $ 100 in de loonkosten , " zei hij .
je mag dakbedekking teer moeten zorgen losse shingles op het dak . Het is een noodzakelijke oplossing om het interieur lekken te voorkomen , rot en schimmel . De materialen draaien rond de $ 30; het zelf te doen bespaart u minstens $ 200 in de professionele arbeid, zei Gilchriest .
Hoewel sommigen vrezen , Moloney zei een lente schoonmaak van goten is essentieel om een ​​onderhoudsplan . Defecte goten - zoals defecte dakbedekking - is terug te leiden op het water of zelfs in je huis in plaats van weg te komen van , opnieuw riskeren rot en zelfs structurele en stichting schade . Je moet schoon uit de goten met de hand, schroef alle losse regenpijpen aan het huis , en prime en spuitverf de binnenkant van roestige dakgoten . De leveringen kost slechts $ 25. Als u een professional inhuren , zult u kijken naar een rekening voor ongeveer $ 300 .
Ander gebied dat gaat vaak verwaarloosd , zegt Moloney , is outdoor vloeren, portieken en hekwerk. Een beetje onderhoud gaat een lange weg hier . Een goede verzorging betekent dat je niet nodig hebt om uw outdoor structuren te vervangen voor jaar langer dan als je ze verwaarloost . Heb Gebruik houtschroeven tot losse planken te beveiligen op dekken en hekwerk. Dit kost slechts ongeveer $ 10 en bespaart minstens $ 100 in arbeid .
Gilchriest zei strippen en overspuiten chemicaliën zijn gemakkelijk aan te brengen om versleten dekken en hekken met een kwast of een tuinsproeier . Hij zei dat het project kan toevoegen " jaar van de structurele deugdelijkheid en drastisch verbetert " hun uiterlijk.
Als de kosten voor de behandeling van een dek is $ 250 als je klaar bent jezelf , mag u verwachten tot $ 1.000 te betalen voor een professional aan het werk te doen .
Als u een tochtige winter gehad , Gilchriest zegt om isolatie toe te voegen aan de zolder . Het zal besparen op de brandstofkosten in de zomer en winter. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de zolder , maar de meeste huizen kunnen worden uitgerust met de traditionele uitrol isolatie voor onder de $ 500 als je het zelf doen.
Tenslotte Gilchriest zei de leidingen onder het huis en elke plaats het wordt blootgesteld aan de elementen , moet worden bekleed met isolatieschuim kit . . A kan van deze groeiende schuim kost minder dan $ 5 en is over het algemeen voldoende om de lekken in een gemiddeld huis te vullen
Indien u graag om een eenvoudig project alleen maar om uw geesten lift te bereiken , Moloney suggereert u de keuken te slaan - waar zelfs kleine reparaties kunnen duur zijn - in het voordeel van de badkamer.
" Slechts een paar snelle veranderingen kunnen een grote impact te maken , " Moloney zei .
De makkelijkste badkamer project , zegt hij, is om opnieuw grout de tegel.
"Er is een nieuw product genaamd Grout Buddy dat verbazingwekkend goed werkt , " zei hij. "Je kunt gewoon over uw bestaande oude specie en het direct geeft uw badkamer een frisse blik . "

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002012729.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.