Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Roll-Up Garage Door Montagebeugels

De bevestigingsbeugels op een roll- up garagedeur zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van de rollen langs rails van de deur bij het openen en sluiten van de deur . Een gebrek aan goed geïnstalleerd en geplaatst montagebeugels kunnen veroorzaken normale werking van de deur onmiddellijk falen, behoeft te worden vervangen beugel . U kunt nieuwe montagebeugels installeren op uw roldeur zonder professionele hulp . Wat je
Adjustable wrench
vervanging montagebeugels
Toon meer instructies
1 Need

Sluit je roll - up garage deur als deze open blijft staan ​​.
Pagina 2

Onderzoek rails van uw deur . Bediening De oprolbare garagedeur 's hangt af van de rollen langs deze rails die de deur op en neer te bewegen. Montagebeugels langs de deur begeleiden de rollen langs hun weg , zorgen voor een soepele werking . Gebruik een verstelbare sleutel om de bouten te verwijderen met een van de beugels op zijn plaats en schuif de oude montagebeugel af rail van de deur .
3

Verwijder alle andere beugels langs de rails van de deur met behulp van een verstelbare sleutel , als de beugels niet eerder waren verwijderd , zorg ervoor dat de posities van elke beugel markeren tijdens het verwijderen.
4

Schuif een vervangende montagebeugel in een van de gebieden die eerder door een oude beugel bezet . Breng de bouten die bij de beugel met uw verstelbare stakker , en rechtsom te draaien totdat het vast zit .
5

Vervang alle van de montagebeugels aan de roldeur met nieuwe beugels met behulp van uw verstelbare moersleutel .

Hoe naar het Midden- Piece Fix op een Bed Frame

Het krijgen van een goede nachtrust op een regelmatige basis is van cruciaal belang voor uw algehele welzijn. Als je slaaptekort , kunt u bijwerkingen , zoals vermoeidheid , prikkelbaarheid , slechte concentratie en diverse medische problemen . Een sleutel tot goed slapen wordt comfortabel als je rust . Als het middelste stuk op je bed frame is gebroken , ontbreekt of is niet goed afgesteld , kan

Meer dan ooit