Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Algemeen Home Repair >> Content

Hoe te verwijderen PVC Assen Van PVC Reling

Portaal en trapleuningen gemaakt van polyvinylchloride vergen weinig onderhoud en kan het misbruik van de buitenkant elementen te weerstaan ​​. PVC is een niet-poreus , niet-organisch materiaal dat niet wordt aangetast door houtrot , schimmel of meeldauw , waardoor het de mogelijkheid om langer dan zijn houten tegenhangers duren. Terwijl de PVC- spindels moet langer zijn dan houten spindels duren , kan het nodig zijn om de originele spindels verwijderen bij het maken van reparaties . Wat je nodig hebt
platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Onderzoek de beugel van de bovenste rail tussen twee eind palen of steunpalen het montagesysteem bepalen . De bevestigingsschroeven al dan niet zichtbaar zijn afhankelijk van de fabrikant . Sommige PVC railing systemen maken gebruik van wapenschild platen die breken over de steunen om de schroeven te verbergen . Kopen van 2

Schuif een platte schroevendraaier tussen het wapenschild platen en de steunpalen indien van toepassing . Draai de schroevendraaier iets naar het wapenschild platen los te maken en bloot de schroeven van de bovenste rail tussen de palen .

Verwijder 3 de schroeven van de leuning in de beugels . Als uw railing gebruikt steunbeugels dat snap over de uiteinden van de bovenste rail en sluit rechtstreeks aan de palen , verwijder de schroeven van de beugels aan de rail los .
4

Til de bovenste rail van de spindels . De toppen van de spindels schuiven in openingen gesneden in de bodem van de leuningen en geen bevestigingsmiddelen nodig .

Trek
5 de PVC- as van de onderlat . De bodems van de spindels te schuiven opening gesneden in de onderste reling en geen bevestigingsmiddelen nodig .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1002012650.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.