Huis Tuin

Huis Tuin

Het instellen van een Centrale verwarming Pilot Light

Als uw waakvlam niet blijft branden of als het blijft uitgaan , moet u ervoor zorgen dat uw vlam goed is de verlichting van uw CV-installatie . U wilt controleren of aanpassen van uw centrale verwarming waakvlam van tijd tot tijd om ervoor te zorgen dat uw kachel wordt efficiënt brandend gas , goedkoop , en veilig . Hier is hoe je een cv- piloot light.Things je nodig hebt
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Neem het voorpaneel van je CV installatie aan te passen . Doe dit door de schroeven vast te houden op zijn plaats . Kopen van 2

Kijk of de vlam op uw centrale verwarming brandt en of het kabbelende over het uiteinde van de thermokoppel . Als je niet een waakvlam hebben , zou je een defect thermokoppel of een dode transformator .

Verwijder 3 de dop die je piloot stelschroef op uw waakvlam. Dit is een vrij eenvoudig proces . Niet alle piloten zullen caps hebben .
4

Draai de schroef tegen de klok in om de vlam of met de klok mee om de vlam te verlagen. Dit zal u toelaten om de controle over uw vlam te regelen .
5

Kijk om te zien of uw waakvlam omhult het thermokoppel gloeilamp door ten minste een halve inch . De waakvlam moet ook donkerblauw met een klein beetje geel zijn aan het uiteinde.
6

Als je piloot licht heeft te veel geel in de vlam , kan uw waakvlam van een brandstof -have lijn obstructie . In dit geval moet u een gas -service technicus .
7

Wanneer u klaar bent met het aanpassen van uw centrale verwarming waakvlam , vervang de dop op schroef van je piloot .

Hoe te Garbage converteren naar Alternatieve Energie

Als je ooit bent geweest in een stadion na de wedstrijd voorbij is, heb je een vrij goede indicatie van hoeveel afval mensen produceren in slechts een paar uur . Zou het niet mooi zijn als die bergen van vuilnis kon niet alleen worden opgeheven , maar omgezet in energie ? Helaas , alleen biologisch afgeleide materialen --- voedsel , papier , gras en dergelijke --- kan worden omgezet in energie . P

Meer dan ooit