Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> gas Reparaties >> Content

Hoe kan ik een universele thermokoppel Installeer

Een thermokoppel is een hulpmiddel in een gas - aangedreven boiler die bediend voor het automatisch uitzetten levering van gas van de verwarming uit in het geval dat de waakvlam dooft . Thermokoppels moeten periodiek vervangen , de punt van het thermokoppel is aan corrosie . Een waakvlam die overwegend blauw van kleur is symptomatisch voor een falende thermokoppel . Zo ook is de aanwezigheid van as op de punt van de thermokoppel . Gelukkig , het installeren van een universele thermokoppel is een eenvoudige taak die duurt een paar minutes.Things je nodig hebt
Wrench
schroevendraaier
Barbecue aansteker
Lange match
Toon meer instructies < br >
1

Zet levering van gas van de boiler af door het verdraaien van de knop op de bovenkant van het bedieningspaneel om de "Off "-stand . Laat minstens tien minuten door te geven , zodat de rookgassen te verdrijven . Kopen van 2

Haal de thermokoppel van de bodem van de schakelkast door de moer op het einde van het thermokoppel tegen de klok in met een moersleutel. Er zijn drie buisjes met de bodem van de schakelkast . Het thermokoppel is de kleinste van de drie buizen .

Verwijder 3 het toegangspaneel aan de onderkant van de boiler . De toegang paneel kan meestal worden verwijderd door simpelweg te trekken uit de buurt van de boiler , hoewel sommige toegang panelen worden gehouden om de boiler met een of meer schroeven die eerst moeten worden verwijderd met een schroevendraaier .
4 < p > Trek de thermokoppel in het inwendige van het toestel tot het einde van het thermokoppel wordt bereikt . Merk op dat een moer bezit dit uiteinde van het thermokoppel op zijn plaats .
5

Haal het thermokoppel uit het inwendige van het toestel door de moer op het einde van het thermokoppel linksom met een moersleutel totdat het thermokoppel los , en dan trekken de thermokoppel uit de boiler .
6

Installeer de nieuwe thermokoppel in het inwendige van de boiler , en draai de moer met een sleutel te vergrendelen de thermokoppel op zijn plaats .
7

Bevestig het andere uiteinde van de thermokoppel aan op de schakelkast door de moer op het thermokoppel in een richting van de klok met een moersleutel .
8

draai de knop op de bovenkant van de schakelkast aan de instelling " Pilot " .
9

licht het controlelampje naast de piloot gas buis met een barbecue aansteker of een lange lucifer , en druk vervolgens op en houd beneden de reset- knop aan de bovenkant van de schakelkast een minuut nadat de waakvlam brandt .
10

de bedieningsknop Draai aan de stand "Aan" .
11

Installeer het toegangspaneel om de installatie te voltooien .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1002071549.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.