Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> gas Reparaties >> Content

Hoe de waakvlam voor een Gas Boiler

Van tijd tot tijd het lampje op uw gas -ketel kan gaan voor een verscheidenheid van redenen, van hoge druk wind waait langs de uitlaat tot overstromingen in uw kelder . Moderne waakvlammen zijn ontworpen met veiligheidskleppen en , in sommige gevallen , elektrische ontsteking , dus het is een relatief veilige huis te repareren . Misschien wilt u uw service bedrijf te bellen om te bepalen of de piloot op uw eigen herstarten zal haar warranty.Things vervalt je nodig hebt
Butaan grill lichter of lange steel wedstrijd
zaklamp
kruiskopschroevendraaier < br >
Toon meer instructies
Toegang tot de Pilot
1

Zet de thermostaat op de gasboiler in de laagste stand , afhankelijk van het model . Schakel alle elektrische stroom naar de gasketel en de geur van gas slepende in de lucht . Gas te laten verdwijnen . Kopen van 2

Zoeken naar de onderkant van de machine voor een diagram of etiket van de ligging van de waakvlam 's . Verwijder de snap-on metalen plaat die de waakvlam . Op sommige modellen moet u wellicht meerdere bevestigingsbouten te verwijderen om toegang te krijgen tot de piloot , met een schroevendraaier.
3

Schuif de gashendel knop in en draai deze rechtsom in de stand "uit" .
aansteken van een Permanent Pilot
4

Druk de gasregelknop op hulpstuurventiel , gelegen aan de linkerzijde van de brander , en draai het naar de " piloot " positie . Houd de knop in de onderste positie om gas los te maken van de piloot.
5

Strike uw wedstrijd of licht je grill lichter en houd de vlam tot aan de waakvlam . Als de waakvlam brandt , blijft de knop ingedrukt te houden gedurende ongeveer een minuut. Als je loslaat , moet de waakvlam brandt blijven. Zo niet, herhaal dit proces totdat de waakvlam blijft branden .
6

Draai het gas regelknop om de " On" positie .
Verlichting een elektrische ontsteking Pilot < br >
7

Druk op de gasregelknop in en draai met de klok mee naar de stand "uit" .

Druk op 8 in de gasregelknop en draai het naar de " pilot- positie . " Druk op de gasregelknop in en vervolgens direct na druk op de elektrische startknop . Je moet een luide klik hoort , waarna de piloot moet gaan branden .
9

Houd de gasregelknop gedurende een minuut . Laat de knop en draai het naar de " On" positie .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1002071525.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.