Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> gas Reparaties >> Content

Hoe kan ik Meet Millivoltage op een gasklep Thermokoppel

? Een thermokoppel speelt een vitale rol in het beschermen van de inzittenden van een gebouw tegen gevaarlijke situaties die kunnen voortvloeien uit gastoestellen zoals ovens . De functie van een thermokoppel in een oven is om de gasklep open blijven wanneer het detecteert dat de waakvlam is warm genoeg voor de brander te houden verbranden van het inkomende gas. Het doet dit door het sturen van millivolt aan de gasklep alleen wanneer de waakvlam is heet genoeg , die vervolgens kan de gasklep om open te blijven . Wanneer de vlam is niet heet genoeg om aanbranden te houden , omdat de oven is uitgeschakeld of niet goed werkt , sluit de gasklep en houdt het dicht. De millivoltage door het thermokoppel kan worden gemeten met een aantal gemeenschappelijke elektrisch gereedschap . Wat je nodig hebt
multimeter
Crocodile clips Thermokoppel
thermokoppeladapter
Aansteker
000 staalwol
Toon meer instructies
meten Millvolts op het thermokoppel
1

Reinig het thermokoppel met 000 staalwol om losse sediment gebakken door de vlam te verwijderen . Vuil zal obstakels die de oppervlakte gebruikt om warmte over te dragen aan millivolt verminderen creëren . Wees voorzichtig het thermokoppel niet te beschadigen door het maken van strepen of krassen , omdat dit de effectiviteit van het thermokoppel zal verlagen . Kopen van 2

Stel de multimeter ohm of weerstand te lezen om een pretest uit te voeren om te zien of er nog andere tests nodig . Plaats een meetsnoer aan de kant van het thermokoppel en de andere aan het uiteinde die verbinding maken met de gasklep . Een kleine weerstand lezing moet worden weergegeven , en moet u een audio hoort als continuïteit wordt bereikt . Hoog aantal lezingen suggereren te veel weerstand en het thermokoppel kan niet nu of in de nabije toekomst goed te laten functioneren . Als er geen lezing zichtbaar is, of als de multimeter geeft OL (Open Loop) , het thermokoppel moet worden vervangen en er is geen reden om te blijven testen voor millivolt .
3

Begin een open circuit test met de multimeter door eerst de optie millivolt . Met een meetsnoer aan de zijkant en een aan de koude las einde wanneer de gasklep gaat , plaats een vlam van een aansteker aan het andere uiteinde . De lezing op een open circuit test moet lezen tussen 25 en 30 . Minder dan 25 millivolt betekent dat de gasklep niet zal ontvangen , of niet consequent ontvangen , genoeg millivolt aan de elektromagneet in de gasklep aangedreven houden .
< Br > 4

Test de thermokoppel onder belasting met een gesloten circuit test. Met de thermokoppel -adapter die met de gasklep waar het thermokoppel normaal zou gaan , bevestig de thermokoppel aan de adapter en naar waar het stelt op de vlam . Gebruik de aansluitingen door het knippen van een meetsnoer met de kant van het element en de andere meetsnoer met de schroef die uit de zijkant van het thermokoppel adapter komt . Zet het apparaat en noteer de lezing over de multimeter . De lezing over een gesloten circuit test moet lezen tussen de 12 en 15 millivolt .
5

Verwerp en vervang het thermokoppel als het niet lukt een van deze tests .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1002012601.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.