Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik Problemen met een Inductieoven

? Met een klik van de gasklep en de stormloop van blauwe vlammen in de warmtewisselaar , een koud huis vergt weinig tijd om warm te worden. Maar wat kan een huiseigenaar doen als de oven stopt met de productie die warmte ? Gastoestel diagnostiek en de herstellingen moeten door een professionele technicus worden uitgevoerd , maar er zijn enkele inleidende proeven huiseigenaar kan uitvoeren om te helpen vast te stellen van het probleem terwijl u wacht . Instructies
1

Controleer of de oven heeft macht. Toen de oven werd geïnstalleerd , een schakelaar die precies lijkt op een lichtschakelaar had moeten worden ook geïnstalleerd . Om verwarring te voorkomen , worden ze normaal geïnstalleerd op het plafond of direct naast de oven , maar niet altijd . Een van het huis van de bewoners kan in de oven kamer zijn gegaan en geprobeerd om de lichten aan . Wanneer de eerste schakelaar werkte niet , kunnen zij niet gedacht hebben om te spiegelen terug voordat je probeert een andere switch . Kopen van 2

controleren op de aanwezigheid van een vlam . Als de inductor motor komt op , de gloeiontsteker wordt fel oranje en de vlammen te starten, maar dan stoppen kort na , wordt de vlam sensor niet functioneert . Het doel van de vlamsensor is de aanwezigheid van de vlam te verifiëren gas beletten van en het opbouwen .

Monitor 3 de blazer zodat het komt . Als de oven start , maar de ventilator niet kort na het inschakelen , zal de warmtewisselaar beginnen te oververhitten . Deze overmatige warmte zal de hoge limiet schakelaar struikelen en sluit de oven . Dit kan ook plaatsvinden als de ventilator instelling is te laag, wat maakt het ook mogelijk overmatige hitte op te bouwen .

Controle 4 dat de inductor motor draait. De inductor motor is het eerste ding dat je ziet werken en als het wordt uitgeschakeld kort na de start , kan er een blok in de ontluchting of een defecte drukschakelaar zijn. Controleer de ontluchting naar buiten en zorg ervoor dat er niets de luchtstroom blokkeren , zoals sneeuw , vuil of iets in de voorkant van de vleugel. Controleer of er niets is gekropen in de ventilator , want dit zal een onmiddellijke verstopping veroorzaken . Laat het testen van de drukschakelaar aan de technicus om uw garantie en de oven te beschermen tegen schade als gevolg van onjuiste behandeling .
5

Controleer of het filter schoon is . Een vuil filter zal nodig luchtstroom blokkeren en kan de warmtewisselaar oververhit waardoor de oven uit te schakelen . Een vuil filter zal ook dwingen de oven om harder te werken , waardoor de levensduur van de oven verkort .

Test
6 de thermostaat te controleren goed werkt. Als de kabels niet goed waren aangesloten bij de thermostaat is geïnstalleerd , kunnen deze verliezen zijn gekomen en zijn niet langer het maken van contact . Open de klep en controleer de draden door het geven van een zachte trekken om te zien of bewegen .

Hoe te converteren Natural Gas kookplaat te Calor

Calor is de merknaam van een belangrijke leverancier van vloeibaar petroleumgas ( LPG ) in het Verenigd Koninkrijk . Er zijn twee soorten gas : butaan en propaan . Propaan produceert een hogere temperatuur wanneer zij worden ontstoken , dus is het best geschikt voor kooktoestellen . Calor LPG is zwaarder dan lucht , terwijl aardgas doorgesluisd naar Britse huizen is lichter dan lucht als haar bela

Meer dan ooit