Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Natural Gas Pipe wijzigen

Uw huis gasleidingen systeem bestaat uit verschillende lengtes van de rechte pijp met verschillende hulpstukken . Sinds leidingen discussies in beslag door rechtsom te draaien , kun je niet gewoon losschroeven een gedeelte van de pijp - als het ene uiteinde los , de andere zal aanscherpen . Dit is waar de vakbonden een rol gaan spelen . Ze laten u om te wisselen van een gedeelte van de pijp zonder het losschroeven van het gehele leidingsysteem van het toestel op het beschadigde gedeelte . Met slechts een paar gemeenschappelijke instrumenten , kunt u snel maken deze zelf te repareren en mogelijk honderden dollars besparen door niet te hoeven uw lokale verwarming technicus . Wat je nodig hebt
Reciprozaag
Pijptangen en Zwarte pijp tepels en Zwarte unie
Pijpschroefdraad verbinding
Gaslekdetector
Toon meer instructies

1

Schakel alle apparaten die je aardgas systeem te gebruiken en zet de klep aan de gasmeter naar de positie "Uit" . kopen van 2

Knip het gedeelte van de pijp u wilt vervangen met uw decoupeerzaag . U kunt snijden doorheen elke plaats langs de pijp .

Turn 3 elk stuk tegen de klok in met uw waterpomptang om het te verwijderen . De snede die u in stap 2 laat de buis te draaien zonder verdere threading het in de tegengestelde fitting.
4

Meet de lengte van elk stuk van de pijp die u hebt verwijderd . Voeg deze lengtes bij elkaar ; dit is uw totale lengte nodig .
5

Meet de lengte van de vakbond en aftrekken 1-1/2 inch ( 3/4-inch toelage voor elke verbinding ) . Neem de eindmeting en trek het uit de meting berekend in stap 4 . Dit is de totale lengte van de rechte pijp nodig .
6

Verdeel de totale lengte berekend in stap 5 door twee . Dit geeft je de benodigde lengte voor elke pijp
7

Wrap pijpdraad verbinding rond de mannelijke draden op elk stuk pijp geven (u zult een voor de vakbond en een na hebben ) . . Installeer het eerste stuk van de pijp in een van de fittingen en draai met de klok mee te draaien . Schroef helft van de eenheid aan het andere uiteinde van het pijpstuk . Schroef het andere stuk van de pijp in de andere fitting en draai . Tenslotte schroef de andere helft van de vakbond op het einde van dat stuk pijp. Als je correct gemeten , dient elke helft van de vakbond naast elkaar kont omhoog .
8

Draai de unie. Eenmaal strak, zal het leidingsysteem worden afgedicht . Draai de afsluiter op bij de gasmeter te gasdruk te herstellen naar het systeem .
9

test voor lekken rond elk van de nieuwe verbindingen met gaslekdetector . Je mag geen belletjes die op elk van de gewrichten te zien .

Hoe te verbinden een Natural Gas Meter

Gaspijpleidingen zijn gemaakt van delen van stalen gasleidingen , die meestal in de fabriek schroefdraad aan beide uiteinden . In het algemeen , de buizen 3/4-inch dik in diameter. De secties van de pijp ( gewoonlijk 8 - voet lengte ) met elkaar verbonden met draad verbinding en stalen koppelingen , die beschikbaar zijn in 30 , 45 , 60 , 90 en 180 graden hoeken . De gasleiding aansluiten op de met

Meer dan ooit