Huis Tuin

Huis Tuin

Om te lezen hoe een DTE Meter

DTE Energy is een elektriciteits -en gasbedrijf basted in Detroit , Michigan , die een groot deel van de elektriciteit en het aardgas voor de stad. Veel huizen in Michigan hebben een DTE meter meten van de hoeveelheid elektriciteit maandelijks gebruikt . Een meteropnemer van DTE komt meestal elke maand om het huis op te nemen hoeveel elektriciteit werd gebruikt . Sommige van de meter DTE installeert digitaal zijn en voor de consument gemakkelijk te lezen , maar anderen zijn de traditionele klok -achtige wijzerplaten , en zijn een beetje anders . Instructies
1

Ga naar de meter plaats in uw huis met potlood en papier in de hand . Ze zijn meestal buiten het huis in een metalen doos met een glazen bol , hoewel ze af en toe binnen kan in de kelder of een bijkeuken van uw huis .

Lees 2 het nummer dat door elke wijzerplaat , vanaf de linkerkant en goed werkt . Er zijn meestal vier of vijf wijzerplaten .

Noteer 3 elk nummer op uw papier. Als een wijzerplaat is tussen twee nummers , neem dan de laagste van de twee , tenzij het ​​nummer in tussen 0 en 9 , in welk geval opnemen 9 . Als een pijl verschijnt direct op een nummer zijn , controleert u de knop naar rechts om zien als het nul is gepasseerd . Als het niet , neem dan de volgende laagste nummer uit de originele wijzerplaat. De getallen geven kilowattuur .
4

Controleer vorige maand DTE wetsvoorstel spar de kilowatturen van de meterstanden van vorige maand . Aftrekken lezing van vorige maand van uw huidige lectuur te vinden hoeveel kilowattuur je hebt gebruikt sindsdien .

Hoe te Stukken van Pergo vloeren vervangen

Een goed geïnstalleerd Pergo vloer is duurzaam en langdurig , maar dat betekent niet dat je nooit om eventuele reparaties uit te voeren . Pergo vloeren zijn gevoelig voor schade als andere type vloer . Als je een slechte plek op uw Pergo vloeren merken , kunt u deze beschadigde delen te vervangen zonder dat de rest van de vloer te vervangen. Wat je nodig hebt koevoet Toon meer instructies 1 Ge

Meer dan ooit