Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> gas Reparaties >> Content

Hoe Seal Startpagina Gas Line Fittings

Gasleidingen worden veel gebruikt in woningen om aardgas te leveren aan boilers , fornuizen en andere huishoudelijke apparaten . Gasleidingen zijn aanzienlijk duurzamer dan de waterleidingen vanwege de vluchtige aard van gas. Vanwege deze volatiliteit de gastoevoer moet worden omgezet onmiddellijk bij vermoeden van een lek . Repareren van lekkende fittingen is meestal een eenvoudige taak , maar je moet contact opnemen met een professional in geval van twijfel over hoe verder te gaan voor uw specifieke reparatie. Wat je nodig hebt
lekdetectie oplossing
Verstelbare moersleutel
Waterpomptang
staalborstel
Gasleiding joint compound
Toon meer instructies
1 < p> Neem contact op met uw lokale bouw- en veiligheidsvoorschriften te bepalen of u wettelijk zijn toegestaan ​​om te werken aan de gasleidingen . Sommige gemeenten staan ​​alleen in licentie professionals om te werken aan gasleidingen . Kopen van 2

Spray lekdetectie oplossing rond elke pijp montage met de bijgeleverde spuitmond om de exacte locatie van het lek te bepalen. Een lek zal de oplossing te borrelen veroorzaken .

Draai 3 de gastoevoer af en laat minstens 10 minuten te passen. Gasleidingen vaak voorzien van een in- lijn afsluiter . Draai het gas uit bij de gasmeter indien nodig. Neem contact op met het energiebedrijf als u twijfelt over de vraag of de gastoevoer wordt uitgeschakeld .
4

Demonteer de pijp montage aan de lekkende leidingen te verwijderen . Als de leiding in een koppeling , houdt u de koppeling stationair met een verstelbare sleutel en draai de buis met een waterpomptang , totdat de buis los van de koppeling.

Reinig 5 de schroefdraad van de pijp grondig met een staalborstel.
6

Gebruik de meegeleverde borstel om een liberale hoeveelheid gas pipe joint compound van toepassing op de pijpdraden .
7

Monteer de leidingen , zet het gas en testen op lekken met de lekdetectie oplossing . Neem contact op met een professional als de montage nog steeds lekt .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1002012491.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.