Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> gas Reparaties >> Content

Hoe kan ik een Natural Gas Drip Tank Install

Aardgaspijpleidingen bevatten vaak meegevoerde waterdruppels door condensatie van temperatuur daalt verder stroomopwaarts . Deze meegevoerde waterdruppels worden uitgevoerd met het gas door de snelheid van de stroming . Het is belangrijk om de waterdruppels uit de gasstroom te verwijderen aangezien de verbrandingswaarde van het gas af en belemmeren bepaalde toepassingen zoals aardgas waakvlammen . Een veelgebruikte methode voor het verwijderen van waterdruppels uit een aardgasleiding is de installatie van een infuus tank. Een infuus tank plotseling vermindert de snelheid van de gasstroom , waardoor de waterdruppels om drop-out van de gasstroom . Soms kronkelige paden van schotten ( metalen plaatjes die stroom belemmeren ) worden gebruikt . Wat je
Pressure gewaardeerd druppelen tank
Pijpschroefdraad tape
nodig Wrench
Toon meer instructies
1

een geschikte natuurlijke gasleiding sectie lokaliseren waar de drip tank kan worden geïnstalleerd . Dit zou een sectie die vakbonden , flenzen of andere hulpstukken die uit elkaar kunnen worden genomen in het ideale geval zijn. Koppel de gasstroom of zorgen voor de sectie van de pijp is volledig geïsoleerd van de natuurlijke gasstroom . Kopen van 2

Maak de sectie pijp met de bijgeleverde sleutel . Bereid alle pijp montage topics door ze te omwikkelen met de draad tape. Wikkel de klok mee en waarborgen de band strak op de draden . Dit zal eventuele lekkage te elimineren .

Sluit 3 de inlaat van het infuus tank met de voorste rand van de losgemaakte leiding . De gasstroom moet invoeren in de drup tank door deze verbinding .
4

Sluit de uitlaat van het infuus tank met de achterrand van de losgemaakte leiding . De beide aansluitingen goed af met de sleutel . Zorg ervoor dat de waterafvoer aan het infuus tank gesloten is. Sluit het gas in de pijpleiding . Het gas moet het infuus tank betreden van de top en verlaten terug door de top . Elke meegevoerde water moet worden gevangen in de bodem van de tank en periodiek afgetapt .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1002012482.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.