Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te installeren Gripper randen of metalen strips

Gripper randen , ook wel tackless strips , zijn 1- inch brede stroken gebruikt om het tapijt vast aan de ondervloer . Soms zijn deze strips zijn gemaakt van metaal , maar vaker ze zijn gemaakt van hout . De grijper randen hebben honderden kleine spijkertjes die ervoor zorgen dat uw tapijt niet verschuift of optillen van de strip , bij een juiste installatie . Met de juiste aanwijzingen zult u in staat om uw grijper randen installeren op elke ondergrond surface.Things Je
meetlint nodig
zag Hand
Marker
Nagels
Dakbedekking nagels
Hammer
Bouw handschoenen
Toon meer instructies
1

Snijd de grijper randen om de juiste maat . Meet de afstand die je nodig hebt van de strips te worden met het meetlint en snijd ze met de handzaag . Probeer niet om een elektrische zaag te gebruiken , omdat het de strips zal breken .

Mark 2 de verdieping met de marker aangegeven waar de grijper randen installeren. Meet de dikte van het tapijt met de meetlint . Gebruik het meetlint en de marker te markeren 2/3 van de dikte van het tapijt van de muur. Als je het tapijt nog niet hebt, kun je de grijper randen van 1/3 inch van de muur.
3

Leg de grijper randen op de gemarkeerde lijn en zorgen voor de pinnen op de grijper randen wijzen in de richting van de muur.
4

Hammer metselwerk nagel 2 centimeter van elk uiteinde van de grijper rand . Ga verder in een spijker te zetten om de 12 centimeter tussen de twee hoek nagels. U kunt metselwerk nagels te gebruiken op tegels, beton , metselwerk en andere oppervlakken. Als uw ondervloer is multiplex , gebruiken dakbedekking nagels plaats .

Tegelvoeg Versus Epoxy hars grout

Al het materiaal tussen individuele tegels , grout speelt een belangrijke rol in de sterkte en duurzaamheid van een tegel wand of vloer . Voegmortel , beter bekend als cementgebonden mortel en epoxyhars zijn twee van de meest gebruikte types . Beide worden toegepast op dezelfde wijze . Een float verspreidt grout dan tegels en pakt daarna het materiaal in de gewrichten. Overtollige specie wordt ver

Meer dan ooit