Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Peel - en - Stick Vinyl Vervang

Peel - en - stok vinyl vloerbedekking is een van de gemakkelijkste soorten vloeren voor de beginnende te leggen . In plaats van het verspreiden van lijm naar beneden en op de tegels in het, je gewoon schil de papieren achterkant van de tegel aan de lijm die er al is bloot , en druk het naar beneden . Het plakt niet zo stevig als traditioneel gelegd vloeren --- hoewel zelfs dat is een voordeel als je toegang tot een eigen schil - en - stok vloer another.Things je nodig hebt
plamuurmes neer te zetten
Hammer
Razor schraper
Meetlint
Krijt snap lijn
Peel en stok vinyl vloertegels
Razor mes
Level
Toon meer instructies

1

Neem de oude vinyl vloerbedekking met uw plamuurmes en hamer , de hamer tikken tegen de achterkant van het mes om te werken onder elk van de tegels en knallen ze uit. kopen van 2

Gebruik je scheermes schraper om het schoonmaken van de ondervloer , toegang tot eventuele lijmresten of vloer materiaal. Haal het oppervlak zo glad en schoon mogelijk .
3

Leg twee kruisende krijt snaplines over de vloer , uit het midden van elke rand van de vloer tot het midden van de tegenoverliggende rand . De lijnen moeten de vloer verdelen in vier gelijke kwadranten .
4

Verwijder het bakpapier uit de achterkant van de eerste tegel en zet het neer op de grond , in een van de vier hoeken gevormd door de kruisende lijnen . Zet hem stevig met beide handpalmen .

Trek
5 de wax papier uit de volgende tegel . Zet deze op de grond naast de eerste tegel , zodat de randen stevig op elkaar .

Verder
6 trekken wax papier van de tegels en het instellen van hen tegen elkaar , een voor een , gebouw in een rasterpatroon van het centrum van de kamer naar de randen .
7

Snijvlakken te passen rond de randen van de vloer , met behulp van uw scheermes om de tegels te scoren door het uitvoeren van het blad naast uw niveau, dan breken de tegels in twee aan de ingesneden lijn . Druk de tegels op de vloer met de snijkanten naar de muren .

Wat wordt gebruikt om Vul Gaten voor een betonnen vloer

? Gaten of scheuren in betonnen vloeren zal groter worden als ze worden genegeerd. Ze kunnen worden gevuld met verschillende materialen verkrijgbaar bij bouwmarkten of bouwmarkten ; het ideale vulmateriaal afhankelijk van de grootte en plaats van de holte of spleet . Handig huiseigenaren kunnen kleine reparaties aan hun eigen te maken , maar metselwerk aannemers zijn het beste voor grotere project

Meer dan ooit