Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te vervangen Rotten Wood Rond Toiletten

Oude toiletten of toiletten die niet goed zijn geïnstalleerd , zijn berucht voor lekkende omdat zeehonden en bouten los komen te zitten en porselein barsten . Als je niet omgaan met deze lekken , kan de houten vloer eronder beginnen te rotten . Dit is gevaarlijk als het toilet door de vloer kunnen vallen , dus je moet het zo spoedig mogelijk te vervangen . Zodra je verrot hout vervangen rond het toilet , door het veranderen van een klein deel van subflooring , ben je klaar installeert nieuwe vloer over de verse ondervloer en uw toilet.Things installeer je nodig hebt
Wrench
Tarp
Potlood Reciprozaag
T-vierkant
Meetlint
¾ -inch multiplex
Jigsaw of gatzaag
Hamer
Spijkers
Flens , indien nodig

Toon meer instructies
1

Schakel de watertoevoer op de klep aan de achterkant van het toilet , vaak onder de tank. Gebruik een sleutel om de flexibele waterleiding los te koppelen van het toilet waar het voldoet aan de klep . Spoel het toilet om de tank en kom te ledigen. Kopen van 2

Draai de bouten aan de basis van het toilet met je moersleutel. Til het toilet direct rechtop en zet op een zeil of buiten . Trek de flens van de afvoer waar het toilet was . Als de flens is in goede staat , geen scheuren of vervormingen , kunt u het reinigen en opnieuw te gebruiken .

Trek
3 van de bestaande vloeren , zoals linoleum of tegels , in de directe omgeving , om onder de houten bloot . Markeer een ruwe schets rond het rotte gebied met een potlood , 3 tot 4 centimeter uit de lijn van de schade . Gebruik een T - vierkant een rechthoek of vierkant rond de buitenkant van uw getekende lijnen te tekenen .

Knip 4 uit het rotte deel langs uw rechthoek of vierkant lijnen . Meet de afmetingen van de verwijderde stuk en gesneden verse rechthoek of vierkant dezelfde grootte met ¾ inch multiplex . Snijd een afvoergat in het nieuwe hout identiek in grootte en locatie om het gat op het oude hout .
5

Plaats de nieuwe multiplex zijn plaats op de vloer . Beveilig het hout met spijkers aan de vloerbalken hieronder , hameren elke nagel naar beneden tot de kop loopt gelijk met de multiplex . Installeer de vorige flens of een nieuwe , indien nodig , over het hout in lijn met de afvoer.
6

Installeer nieuwe vloer of vervang alle verwijderde tegel , werken rond de afvoer opening . Reinig rond de basis van het toilet en vervangt op de verdieping waar het voorheen .

Repareren slijtplekken op Maple vloeren

hardhouten vloer , zoals esdoorn , kan warme , tijdloze schoonheid toe te voegen aan uw huis. Hardhouten vloeren zijn duurzaam, gemakkelijker schoon te maken dan de tapijten , en gaan met veel verschillende kamer decors . Een nadeel van deze is echter dat ze slijtage en krassen kunnen ontstaan ​​uit mensen die op hen van huisdieren te krassen , van meubels wordt verplaatst , of een aantal andere r

Meer dan ooit