Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te neutraliseren zaklamp Battery Acid uit het tapijt

zaklamp batterijen slaan elektriciteit in een gesloten systeem van zink, koper geleiders , elektroden en een zure oplossing , zoals kaliumchloride . De chemische reactie die door deze elementen maakt de elektriciteit voor het verlichten van de zaklamp lamp . Batterijen leeftijd , kan de vezel en stalen behuizing scheiden , waardoor zuur lekken. Als er zuur op tapijt , kan de chemische stoffen snel verkleuren de vezel en eventueel los het ook, waardoor een gat in je vloerbedekking . Snel neutraliseren van het zuur kan schade te minimaliseren . Er zijn twee manieren om dit te doen , afhankelijk van het type van battery.Things je nodig hebt
Baking soda
Rubberhandschoenen
Old handdoek
Stofzuiger -witte azijn
< br > Toon meer instructies
Neutraliserende loodzuur batterijen
1

Giet zuiveringszout direct op het zuur vlek op het tapijt . Bedek de vrijgekomen stof met zuiveringszout . Kopen van 2

Giet het water langzaam op de baking soda en werken de pasta in de vrijgekomen stof schoon met een handdoek tijdens het dragen van rubberen handschoenen .
3

Dep het behandelde gebied met een natte handdoek totdat het zuiveringszout wordt verwijderd .
4

Stofzuig het tapijt als het droog is .
Neutralizing Alkaline Battery Acid
< br > 5

direct Giet onverdunde witte azijn aan de zure morsen . Witte azijn is een zwak zuur dat tegengaat en neutraliseert de effecten van alkalimetalen gebruikt in alkaline batterijen .
6

Wrijf het behandelde gebied met een handdoek , in water vochtig tijdens het dragen van rubberen handschoenen . Doorgaan blotting het tapijt met een natte handdoek totdat de geur van azijn begint te vervagen .
7

Stofzuig het tapijt als het droog is .

Buffing Out ​​gekraste Laminaat

Veelzijdige en betaalbare laminaatvloer biedt een aantrekkelijk alternatief voor hout, tegels en vloerbedekking. Hoewel laminaatvloeren weerstaan ​​vocht en hebben de neiging om hun eigen te houden , zelfs in gebieden met veel verkeer , kan krassen achterlaten lelijke merken . U kunt bepaalde krassen verhelpen door polijsten ze uit laminaat, maar andere merken vereisen meer ingewikkelde maatregele

Meer dan ooit