Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Fix Krakende tapijt trap

krakende , piepende trappen zijn een veelvoorkomend probleem in oude huizen en meestal geven aan dat de vloerbalken onder het tapijt van de ondergrond gescheiden . Het tapijt verwijderen uit trappen en omliggende gebieden om het probleem te onderzoeken kan een lastige en tijdrovende taak zijn , maar je kunt krakende tapijt trap te lossen zonder het trekken van de carpet.Things je nodig hebt
Hammer Electric schroevendraaier < br > Joist -finding schroeven
Duct tape
Scoorde schroeven
Statief gereedschap en diepte competitieprogramma
Toon meer instructies
1

Strike een hamer op de step of stappen die u verdenkt de oorzaak het krakend geluid . Zoek de vloerbalken eronder door te luisteren naar een doffe klap als je de hamer slaan . De doffer de plof de hamer maakt , hoe dichter je bij het centrum van de balk . Markeer het punt van de vloerbalken met een strook plakband .

Connect 2 een dwarsbalk -finding schroef om uw elektrische schroevendraaier . Houd de boor boven het gebied van tapijt waar de vloerbalken ligt . Duw de boor door het tapijt en ondervloer . Het kan zijn dat de boor herpositioneren een paar centimeter naar links of naar rechts als u de balk mis de eerste keer. Controleer met de hamer opnieuw om ervoor te zorgen dat je het punt hebt gekozen met de saaiste plof .

Verwijder 3 de boor zodra de balk zich bevindt en gemarkeerd . Plaats het statief gereedschap en diepte controle armatuur naar de achterkant van de stap. Zorg ervoor dat het in lijn met waar u bent aangesloten op de draagbalk - bevinding boor.
4

Bevestig een scoorde schroef aan het uiteinde van de elektrische schroevendraaier . Rij de scoorde schroef door het statief gereedschap en diepte competitieprogramma dus het doordringt het tapijt en de vloer balk eronder. De schroef zal stoppen met reizen wanneer verbinding met het statief armatuur , het verlaten van de schroefkop zichtbaar boven het tapijt .

Drive
5 nog twee schroeven in de krakende stap, een rond het middelpunt van de stap en een aan de voorzijde . Twee scoorden schroeven zou voldoende moeten zijn op kleinere stappen .
6

Verwijder de scoorden schroefkoppen eenmaal per goed vast zit door de stappen om de vloerbalken . Trap de schroefkoppen met de groef op het statief armatuur . Solliciteer kracht om de schroefkoppen te buigen naar een kant, waardoor de hoofden te breken. Dit zorgt ervoor dat er geen lelijke schroeven zichtbaar op de trap .
7

Volg dezelfde procedure voor eventuele extra stappen die lijden aan piepen en kraken . Verwijder de tape van elke stap een keer compleet .

Heb ik nodig om een ​​vacuüm Hook om een betonnen vloer polijstmachine

? Concrete polijstmachines maak een glans op betonnen vloeren met een hoge snelheid roterende buffer om de vloer te poetsen . Ze verwijderen kleine deeltjes van beton te glad uit het bovenste oppervlak. Dit kan echter met hoge snelheid verwijderen van beton veel stof te creëren . Een vacuüm aan te sluiten op de polijstmachine helpt om de stof in de lucht te verminderen , zodat de arbeidsomstandigh

Meer dan ooit