Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Crawlspace Cracks Fix

Het is zeldzaam niet te scheuren vinden in de fundering van een huis, vooral in oudere woningen . Of u nu een volledige kelder of kruipruimte , kan deze scheuren lelijk en problematisch zijn , want zelfs de kleinste van hen kan toestaan ​​insecten en water om uw woning te betreden . Om deze reden , is het uiterst belangrijk dat u uw kruipruimte onderzoeken voor kwesties en pakken deze direct . Gelukkig kunt u kruipruimte scheuren zelf op te lossen met een hydroplug cement product dat scheuren afsluit , stelt snel en stopt leaks.Things je nodig hebt
Hydroplug cement
zeildoek of laken
Water
maatlat < br > Medium formaat emmer
Brush
Kleine handdoek hamer
3/4-inch steenbeitel
veiligheidsbril
Troffel
Toon meer instructies
1

Kies de beste commercieel product voor reparaties. Een hydro - stekker product is vaak het beste , zelfs voor kleine scheurtjes in een kruipruimte . Koop dit product op uw lokale huis verbetering winkel . Dit type cement product zet uit als het droogt snel , zodat u kunt werken rond gebieden waar je waterschade vinden . Kopen van 2

Kijk voor scheuren aan de buitenkant langs de stichting. Begin graven naast eventuele scheuren die laag draaien . In sommige gevallen kan het nodig zijn om zo ver te graven als de voet als je grote scheuren , maar de meeste van de tijd , hoeft u alleen maar een korte afstand te graven om het product effectief toe te passen . Gebruik een borstel om het oppervlak van de scheur keer schoon graven is voltooid .

Gebruik 3 een beitel en een hamer om weg te halen bij de buitenste stichting rond de scheur . Begin bovenaan en werk je weg naar beneden als je beitel een centimeter af aan iedere kant van de scheur . Probeer beitel zo ver als je kunt volgen van het pad van de scheur . Avond uit het oppervlak rond de scheur helpt binden de hydro - plug cement als je de scheur te dekken. Verwijder eventuele kleine deeltjes en stof van het hele gebied met een kwast .
4

Klim in de kruipruimte . Beitel de scheur van binnen als je naar buiten deed, maar zorg ervoor dat het werk van de gehele lengte van de scheur deze tijd te verlengen . Verwijder stof en vuil zodra dit werk is voltooid .
5

Lees de instructies voor de hydro - stekker cement zorgvuldig . Meng slechts een kleine hoeveelheid die u kunt toepassen binnen een paar minuten per keer , omdat dit product wordt zeer snel . Meng de juiste hoeveelheid cement en water in een emmer en roer goed door. Gebruik een zeildoek of laken om uw vloer te beschermen tegen morsen .
6

Gebruik een kleine troffel om de hydro - plug cement toe te passen in de scheuren zowel binnen als buiten . Start vanaf de bovenkant en werk langzaam naar beneden . Schraap het overschot af en glad uit het oppervlak rond de scheur . Pick-up een cement dat valt op de grond voordat het droogt .

Worden geperst hout Vloeren toegestaan ​​in Wasserij Kamers & Badkamers

? Veel vloeren materialen zijn beschikbaar voor wasruimtes en badkamers . Vloeren is gegroepeerd in drie algemene categorieën: niet - elastische vloeren , zoals steen en keramische tegels ; veerkrachtige vloeren , zoals vinyl en vinyl tegels ; en houten vloeren . Geperst hout vloeren kan worden gebruikt in wasmiddelen kamers en badkamers , en u kunt hun levensduur te verlengen met goed onderhoud .

Meer dan ooit