Huis Tuin

Huis Tuin

Wat kunt u op een laminaatvloer om Make It Shine

? Laminaat is een gelaagd , synthetisch product dat wordt gesmolten te simuleren hout. Als het gaat om het houden van laminaat glanzend, is het cruciaal om te onthouden dat het oppervlak niet , in feite, hout. Sommige reinigingstechnieken van houten vloeren kunnen dragen , maar anderen niet. Vergeet niet dat het laminaat is gewoon een glanzende beschermende laag aangebracht op de bovenkant van het product . Het kan weg worden gedragen door een opeenhoping van stof en deeltjes , of zelfs consument schoonmaakmiddelen . Vegen

stof , vuil en andere minuscule deeltjes rots links op de top van een laminaatvloer kan snijden kleine groeven in het oppervlak , die uiteindelijk zal de kwaliteit van de glans verslechteren . Dit maakt uw eerste bestelling van het bedrijfsleven in het handhaven van een glans aan de vloer goed geveegd en vrij van alles wat het kan krassen houden . Dit geldt ook voor het aanbrengen van stukjes doek of zacht rubber stukken aan de benen van een meubel dat kan krassen op het laminaat . Houd laminaat glanzend door niet te laten vuil ophopen op het.
Cleaning Solutions

Dweilen een laminaatvloer met gewoon oud leidingwater is niet een goed idee . Dit duwt alleen vuil verder naar beneden in het oppervlak en in scheuren . De winkel waar u de vloer gekocht kun je waarschijnlijk te begeleiden naar een van de verschillende merken van schoonmaakmiddelen die speciaal voor laminaat . Als u niet over de vloer zelf installeren , probeer een hout of thuis verbetering winkel die laminaat draagt ​​. Lees en volg de instructies voor het mengen en aanbrengen van de oplossing .
Azijn

Als uw laminaatvloer glans alleen wordt ontsierd door een paar slijtage of vlekken , gemeenschappelijke azijn zou in staat zijn om de glans te herstellen. Je moet een kleine hoeveelheid azijn oplossing eerst toepassen op een onopvallende gebied om ervoor te zorgen dat het geen schade aan het oppervlak veroorzaken . Zorg rechtstreeks azijn niet te gebruiken . Meng 1/4 kopje azijn met 1 liter water en roer goed , volgens de professor 's House website. Dit kan helpen om vlekken die interfereren met glans van uw vloer te verwijderen .
Overwegingen

Hoewel laminaatvloeren zijn duurzaam , soms geen enkele hoeveelheid van het schoonmaken , schrobben of vegen zal de glans te herstellen. Zodra het oppervlak weg te gedragen , er is gewoon niets daar gelaten dat zal schitteren . Dit maakt het noodzakelijk dat u een speciale vegen en reinigen van aanpak te komen vanaf het begin , want zodra de glans is weg , het komt niet terug .

Hoe te vloeren Warmer Zorg

Hopping uit bed op een koude vloer is een manier om de nieuwe dag te verwelkomen , maar als je liever een meer subtiele aanpak , opwarming die vloeren zal het lukken . Tenzij u van plan om vloerverwarming te installeren , het proces duurt wat onderzoek naar de oorzaak van uw koude vloeren te bepalen. Het goede nieuws is dat als je eenmaal de dader op te sporen , zijn er verschillende goedkope mani

Meer dan ooit