Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen parket verwarmen met een fohn

parket is gemaakt met contrasterende kleuren van hardhout zoals eiken en kersen , in geometrische patronen geïnstalleerd . Hoewel de traditionele parketvloeren zijn gebouwd met de werkelijke hardhout, minder dure laminaat en fineer versies zijn ook beschikbaar . Als het tijd is om een parketvloer en de lijm gebruikt om de stukjes in elkaar passen en bevestig deze aan de vloer te verwijderen , kunt u een warmte kanon gebruiken om voorzichtig afpellen het parket . Echter , kan het proces een redelijke hoeveelheid tijd en geduld vergen , afhankelijk van de hoeveelheid van de vloeren zijn removed.Things Je
Krimppistool nodig
koevoet
Lederen handschoenen
Scraper

Toon meer instructies
1

Verwijder een stuk plint van de rand van de ruimte waar de vloer zal worden verwijderd om toegang te verlenen aan de rand van het parket .
2

Slip een koevoet onder de hoek van een stuk van de vloer . Til de koevoet totdat de rand van de vloer is iets van de vloer basis.

Richt 3 de warmte kanon naar het gebied waar het hout is opgeheven , die het pistool 3 tot 6 cm van de vloer .
4

Schil de vloer boven de warmte van het pistool begint de lijm waarmee de hout naar de vloer vloeibaar . Beweeg het pistool langs de vloer , voortdurend de herpositionering van de warmte kanon als de vloer begint te worden vrijgegeven , zodat de gestolde lijm wordt verwarmd als je zachtjes omhoog te trekken .
5

Schraap tussen de vloer en betonnen vloer basis om moedigen hardnekkige gebieden vrij te geven van de vloer . Gebruik zachte werking wanneer de warmte kanon tijdelijk weg van het gebied wordt aangewezen .
6

Verwijder elk stuk van parket als het optillen van de vloer basis, en herhaal het proces met elk bord totdat alle de gewenste vloer is verwijderd .
7

Bewaar de verwijderde parket gezicht naar beneden aan een lijm die nog kleverig kan zijn van de hitte van het vasthouden aan andere oppervlakken te voorkomen . Zodra de lijm volledig droog is , kan de vloer worden gestapeld voor opslag of opberging .

Hoe een Varathane Floor Sander Werkt

De Varathane vloer schuurmachine is een drie -head excentrische schuurmachine te huur bij bouwmarkten zoals Lowes . Deze schuurmachine is bestemd voor het afvoeren van de polyurethaan coating op afgewerkte hardhouten vloeren . Deze schuurmachine wordt de coating te verwijderen zonder beschadiging van het hout eronder. The Machine De Varathane parketschuurmachine heeft twee componenten , elk met

Meer dan ooit