Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Burns Fix in Linoleum

Een brandende sigaret , sigaar of andere hot item kan brandwonden teken op uw linoleum veroorzaken als je het laat vallen op de vloer . Het merk is lelijk , vooral aan de huiseigenaar , omdat hij weet dat de exacte locatie van de vervelende plek. Repareren van het verbrande gebied met een patch is een effectieve manier om de branden markering te verwijderen en mix in het gebied met de rest van de vloer . Dit huis reparatie project kost weinig tijd en slechts een paar supplies.Things Je
Stuk bijpassende linoleum nodig
Sterke tape
Stanleymes
Linoleum kleefstoffen
V - vormige troffel ( optioneel )
Reinigingsdoek
Rolling pin of handrol
Zware boek of ander plat voorwerp
nylon borstel of staalwol ( optioneel ) op waterbasis polyurethaan of andere vloerafwerking ( optioneel ) op Twitter
Toon meer instructies
1

Leg een linoleum flard over het verbrande gebied . Gebruik een patch die groter is dan het verbrande gebied met ten minste een paar centimeter aan alle kanten.

Lijn 2 van de patch , zodat het patroon exact overeenkomt met de omringende vloer . Tape de pleister met een sterke band zodra de patronen wedstrijd .

Positie 3 een liniaal , zoals een liniaal, over de patch. Snijd een vierkant of cirkel door beide stukken van linoleum . Maken het gebied groot genoeg is om de branden plek plus ongeveer een centimeter of meer aan alle kanten te dekken. Wees voorzichtig om door de linoleum verticaal snijden. Als je het mes schuin kan dit een gat in de patch veroorzaken .
4

Til beide stukken van linoleum . Gooi de verbrande stuk .
5

Stel de linoleum patch beneden in de opening om ervoor te zorgen het past perfect . Zo niet , knip andere patch .
6

Bedek de vloer waar u de patch met linoleum lijm nodig . Als het een groot gebied gebruikt een V - vormige troffel de lijm ; anders , knijp erin om een ​​stream van het pakket . Voeg de lijm in het centrum en vlakbij de omtrek van de vloer opening.
7

Stel de pleister in de opening en druk het met je handen . Glad over de patch te knijpen eventuele overtollige lijm . Veeg alle overtollige met een vochtige doek.
8

Rol een deegroller of een hand roller over het gebied . Dit verzacht eventuele luchtbellen .
9

Stel een zwaar boek of een ander zwaar plat voorwerp over de patch totdat de lijm droogt goed , volgens het etiket richtingen.

Hoe te verwijderen Bestaande Houten Vloeren

Bij het leggen van hardhouten vloeren , een installateur normaal nagels de planken aan de ondervloer . Elke plank lijnen tegen elkaar zonder spaties ertussen en vereist nieuwsgierige de planken los bij het verwijderen . Met het gebruik van bepaalde instrumenten en procedures , het verwijderen van hardhouten planken hoeft niet te worden een gevreesde chore.Things je nodig hebt Werkhandschoenen ci

Meer dan ooit