Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te vervangen & Regrout Twee tegels

keramische tegels zorgen voor een harde , duurzaam oppervlak dat gemakkelijk te onderhouden . Soms schade optreedt en een of twee tegels gebarsten of gebroken . Maak je geen zorgen , hoewel, als vervanging mogelijk is zonder de noodzaak om het gehele oppervlak opnieuw te doen. Het proces kan worden bereikt in een paar uur met een aantal elementaire huishoudelijke hulpmiddelen . Het voorzichtig verwijderen van de oude tegels en voegen een goed resultaat te garanderen . Wat je nodig hebt
veiligheidsbril
Hammer
Kleine tegelbeitel
Brede blad beitel
thinset
vertanding
Grout
Rubber grout vlotter
Sponge

Toon meer instructies
1

Verwijder de oude specie uit de zijkanten van de beschadigde tegels met een hamer en kleine tegelbeitel . Doorbreek de specie toepassen van een stevige druk . Contact met de omliggende pannen te vermijden om beschadiging te voorkomen .
2

treffers beschadigde tegel stevig met een hamer te kraken tot het substraat . Wrikken en verwijder alle stukjes van de gebroken tegels met behulp van een beitel .

Verwijder 3 de resterende mortel volledig door zachtjes te tikken met je hamer en een kleine chisel.Scrape oude thinset ( bonding ) materiaal van uw substraat met een breed mes beitel of verfkrabber .
4

Breng een dun laagje van thinset tot substraat met een getande spaan. Verspreid thinset op de achterkant van de nieuwe tegels .
5

Stel de tegels in de juiste positie . Druk de tegels naar beneden ze stevig gecentreerd in de ruimtes . Laat de thinset drogen gedurende ten minste twee uur voordat .
6

Mix mortel volgens de aanwijzingen op de verpakking .
7

Bevochtig specie in de omliggende pannen te voorkomen oud grout absorberen het vocht uit de nieuwe voegmateriaal .
8

Spread grout in de ruimtes tussen de tegels met een rubberen grout vlotter . Maak het glad met je vingertoppen .
9

Laat de specie drogen gedurende minstens 15 minuten , tot het niet meer voelt plakkerig . Veeg overtollige specie met een vochtige spons verwijderd . Wacht 24 uur voordat het lopen op de nieuwe tegel .

Kunt u Patch oude kurk vloeren

? Kurkvloeren bestaat uit tegels gemaakt van kurk eiken hout geplakt of anderszins bevestigd over de bovenkant van standaard vloeroppervlakken . Hoewel duurzaam , zal kurkvloeren vaak beschadigd worden in de tijd en aan vervanging toe . U kunt oude kurkvloeren patchen , maar er zijn een paar stappen je moet nemen om dat te doen . Om de beschadigde tegels weg van de vloer te snijden - - een schrape

Meer dan ooit