Huis Tuin

Huis Tuin

Novalis bevloeringsinstallatie

Novalis produceert commerciële en residentiële elastische vloeren in vinyl planken en tegels . Het bedrijf raadt hun " Peel - N - Stick" producten voor de doe-het -zelf markt, die niet de toepassing van een aparte lijm nodig is. De tegels en planken komen in een verscheidenheid van afmetingen en het uiterlijk van de steen , leisteen of hout . U kunt de vloer te installeren op een gesloten betonnen ondervloer , een multiplex ondervloer , of bovenop eerder geïnstalleerde , niveau en goed gehandeld veerkrachtige flooring.Things Je
- Latex- primer nodig
Chalk lijn
100 - lb . bodemrol
Toon meer instructies
1

Reinig de ondergrond los puin, vet en vuil te vloeren hechting falen te voorkomen verwijderen. Breng een latex- gebaseerde primer over de ondervloer en laat de primer te drogen, zoals aanbevolen door Novalis . Kopen van 2

Gebruik een touw op de ondervloer tussen de halverwege punten langs twee tegenoverliggende wanden , zodat je een lijn op de grond dat de kamer in tweeën splitst . Gebruik een touw in een hoek van 90 graden over het midden van de vorige krijtlijn , van muur tot muur .
3

Take off elke plinten of plinten van de onderkant van de muur , als je wilt om de vloer rand te verbergen . Inspecteer de achterkant van een Novalis tegel om te zien of je nodig hebt om een duidelijke richtingspijl volgen voor elke tegel installatie .
4

Peel en de verwijderbare steun vel uit de tegel gooi . Lijn de tegel hoek tot een centrum krijtlijn hoek , zodat de tegel elkaar uitgelijnd langs een van de rechte hoeken die de krijtlijnen te creëren . Duw op de tegel om de vinyl houden aan de ondervloer .
5

Installeer een rij tegels langs de krijtlijn aan de muur. Aanliggen elke tegel aan de rand van de vorige tegel zonder een tussenruimte . Installeer de volgende rij tegels langs de krijtlijn die loodrecht op de eerste krijtlijn loopt . Vul de ondervloer gebied tussen de twee loodrechte rijen tegels door te werken vanuit het centrum tegels en naar elke muur in alternatieve tegel plaatsing .
6

Herhaal de installatieprocedure voor elke - krijt bekleed sub- vloerdeel . Gebruik een 100 - pond . bodemrol uniforme druk uit te oefenen over de vloer om effectieve hechting te garanderen , zoals aanbevolen door Novalis . Fasten your plinten terug op de muur , als je de planken verwijderd in stap 3 .

Mijn laminaatvloer is Chipping Van biljarttafel

Zelfs als je niet kunt zinken de acht bal , een pooltafel is een leuk stuk van het meubilair , want het is zowel decoratief en biedt entertainment . Sinds biljarters vaak tegen het lijf in het zwembad tafel tijdens het gebruik , de tafel vaak glijdt of verschuift over de vloer . Als uw laminaatvloer is chippen van pooltafel gebruik , te beschermen met een barrière voor extra wrijving veroorzaakte

Meer dan ooit