Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Gaten in Linoleum Vloeren Cover

Linoleum vloeren zijn zeer duurzaam en veerkrachtig , maar ze nog steeds kunnen oplopen gaten , deuken en krassen . Afdekken gaten door het patchen van de vloer geeft linoleum een zo goed als nieuw uiterlijk en verlengt de levensduur . Het project niet de expertise van een professional.Things Je
Linoleum stuk dat overeenkomt met bestaande vloer
Multiplex of 2 stukken karton
Utility mes
Afplakband
Straightedge
platte schroevendraaier of plamuurmes
Linoleum kleefstoffen
V - vormige troffel ( optioneel ) op Doek
Hand roller of deegrol
zware telefoonboek of ander zwaar , plat voorwerp

Toon meer instructies
1

Stel een stukje linoleum die overeenkomt met de bestaande vloer in een van de gaten om een ​​idee van hoeveel linoleum nodig is om het gat te dekken te krijgen.

2

Leg het stuk linoleum op twee stukken karton op de top van elkaar of op een stuk triplex om uw werkoppervlak te beschermen. Gebruik een mes om een ​​patch van de linoleum stuk dat groot genoeg is om het gat te dekken en uit te breiden een paar centimeter snijden. Heeft een sectie niet gesneden uit het midden van de linoleum stuk .

Plaats
3 de pleister op het gat en plaats het weer tot zijn patroon uitgelijnd met patroon van de vloer is . Tape de pleister op zijn plaats met plakband .

Plaats
4 een liniaal op de top van de patch. Plaats het mes tegen de liniaal zodat u verticale sneden kunt maken . Bezuinigen en door de patch en de sectie linoleum dat het gat bevat . Herhaal de bezuinigingen rond de hele patch en door de linoleum vloer rond het gat .
5

Verwijder de pleister en het linoleum eronder. Gebruik een platte schroevendraaier of plamuurmes te tillen de gelijmde linoleum indien nodig. Gooi de sectie met het gat .

Zet
6 de patch in de opening om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt en past goed . Verwijder de patch .
7

Solliciteer linoleum lijm direct op de vloer onder het linoleum met behulp van het product squeeze applicator of een V-vormige troffel .
8

Druk op de nieuwe gedeelte van linoleum in plaats op de lijm . Als de linoleum lijm druipt de zijkanten , maak het schoon met een vochtige doek .
9

Knijp luchtzakken in de vloer met een hand rol of deegrol .
10

Leg een zware telefoon boek of ander zwaar , plat voorwerp over de linoleum patch totdat de lijm sets .

Herhaal de procedure voor elk gat in het linoleum .


How To Get Out Bubbles van Pergo vloeren

Bubbles verschijnen in Pergo vloeren wanneer de- lamineren optreedt . Pergo biedt een garantie met alle laminaatvloeren bereik van het bedrijf , dus je kan dekking voor een vervangende grond hebben als de belletjes komen van een fabricagefout . Als de de- lamineren bubbels komen uit waterschade buiten het normale proces van het schoonmaken dan bent u verantwoordelijk voor de reparatie . Pergo beve

Meer dan ooit